Som zdrtenaa

Príspevok v téme: Som zdrtenaa
puma7

Nadpis je trochu prehnaný, ale aj tak...som zdrtená :) poznaním, že pre výber vhodného partnera je potrebné vziať do úvahy aj veľkosť jeho penisu. Pre ozrejmenie, doposiaľ som mala iba jedného partnera, sex bol super, aj ked rokmi uz trochu nudný a vďaka problémom otravný...vzťah sa skoncil, našla som si známosť, nie veľmi hlboký vzťah, išli sme na to, no a ja zvyknuta na určitý štandard som ostala prekvapená zistením, že tam dolu mi čosi k spokojnosti ešte chýba ...nepovedala som mu nič, veď snáď vie - alebo nevie ? Akosi sme tu tému slušne obišli. No a chcem sa tu vlastne len podeliť o prekvapujúce zistenie, že k zoznamu nárokov na budúceho partnera budem musieť pridať ďalšiu položku...a dosť obtiažne zistitelnu :D pritom veľmi podstatnú. Hm, a vraj na veľkosti nezáleží :D blbosť.

kasandra

Ja neviem, jeden čas sa tu na fóre riešili furt vekové rozdiely a teraz telesné proporcie. Ten život je samá matematika a geometria :D

ILAKUA

puma7 ja si myslím, že kecy že aj s malým sa dájú veľké veci , je v realite prd platné. Každá úprimná žena ti povie, že len s normalnou veľkosťou penisu je to fajn, samozrejme bavíme sa o normálnej veľkosti nie o gigante alebo o číňanovi.
Takže také že aj s malým dokážeš divy, to proste nejde. To ako keby aj s malým kúskom papiera si vytrieš riť. Buď je tam toho toľko koľko potrebuješ alebo nie. Penis detto. Tak ako niektoré ženy sú ploche ako dosky, tiež nikdy sa to chlapovi nebude páčiť, tú ženskosť treba vidieť, milovať je jedna vec ale v posteli pri vzrušeni by rad určite chlap šmatal po skutočnych prsiach nie po prsiach takych že nebude vedieť či sa dotyka seba alebo svojej ženy. Nechce sa mi tu písať milo a nazyvať všetko slušne tak vopred pardon ak sa niekomu nepači štyl. Zbohom

puma7

No áno, kasandra. Len by som nerada v budúcnosti vopred odpisala nejakého chalana len kvôli veľkosti pipika :D

Maoam

necitala som vobec diskusiu, len tolko:
ano, zalezi aj na dlzke, aj na hrubke, aj na schopnosti s nim narabat, vsetko dokopy

puma7

Rada by som aby sa k tomu vyjadrilo viac žien, ktoré majú s tým skúsenosti. Predsa len mužský názor je trochu poznačený, nakoľko sa to týka mužskej pýchy. Ale konečne som pochopila, prečo niektoré ženy predstierajú orgazmus. Ja by som to teda nevedela :) hm a môj partner by bol deprimovany, a to by som nechcela. Teda zienky, súhlasíte s Magym ?

Magy

puma7 - pokial nejde vylozene o velkostnu anomaliu, tak je podstatne dolezitejsie, ako s tym organom dokaze nerabat.
plati to zname "aj s malym sasom sa da spravit velky cirkus" ;)

Katka35

je to krute voci muzom, ale na velkosti zalezi. teda aspon do urcitej miery. lebo som v zivote stretla asi 3 muzov s velmi malym penisom a tento komplex ovplyvnil to aj ich spravanie, dvaja z nich su alkoholici, hoci maju uspesnu karieru, prachy, dobre vyzeraju.