Kozmetika na problematickú pleť

Príspevok v téme: Kozmetika na problematickú pleť
nellcaaa

Ahojte, mám problematickú pleť a rozhodla som sa, kúpiť si kvalitnejšiu kozmetiku, ktorá by mojej pleti prospievala a zároveň aj liečila. Dôvodom je fakt, že aj v 21.rokoch mám akné a tento stav trvá už minimálne 6 rokov. Samozrejme, že počas tejto doby, som to riešila s dermatologičkou. Brala som zineryt, ktorý mi pomohol krátkodobo a rôzne podobné. Práve som dopoužívala druhé balenie Duac gélu, ktorý mi veľmi pomáha, pleť mám po ňom viditeľne lepšiu, lenže sa nemôže používať dlhodobo. Bol mi odporučený Aknenormin, ktorý je strašná chémia a má neskutočne veľa vedľajších účinkov, pričom ja mám v zime pokožku na tele už aj tak strašne suchú, neviem si ani predstaviť, čo by bolo potom. Pritom nejaké obrovské hnisavé uhry nemám, akurát mi zostávajú červené fľaky na tvári, ktoré sú dosť neestetické bez make-up. Tak som sa rozhodla, že predtým vyskúšam všetko, čo sa dá a to bude posledné riešenie. Upravujem si stravovanie a taktiež hľadám vhodnú kozmetiku na pleť- boli mi odporučené La Roche-Posay, Bioderma, Doliva, Nu Skin takisto dekoratívnu- make up, púder. Máte nejaké odskúšané tipy a rady? Ďakujem:)

didi1023

Ahoj ja používam čistiaci gel od la roche a som s nim spokojná a používal len prírodne krémy na tvár a celkom sa mi to upravilo :) a každy týždeň peeling

kozmeticka

ahoj, mala som podobny problem co sa tyka pleti.. taktiez som pouzivala zinerit, duac gel, ale v skutocnosti mi to vobec nepomahalo..potom som vsak zmenila lekara a ten mi nasadil najprv tablety curacne,neskor aknenormin, brala som asi 2 mesiace a plet sa mi uplne vyliecila.. je pravda ze som mala strasne suchu plet ,ale v rom case som pouzivala aj krem od dermacolu princess,na suchu plet.. moja skusenost s tymito liekmi je pozitívna.. samozrejma su tam obmadzenia ze v urcitom case nemozes otehotniet...ale vysledok po liecbe stoji za to! Lenka:)