Chýba mi neha z priateľovej strany

Príspevok v téme: Chýba mi neha z priateľovej strany
ruženka

Neviem či nie je niečo v poriadku so mnou alebo s mojím partnerom. Stále mam totižto pocit že ja ho milujem viac. Strašne mi chýba neha z jeho strany, dotkne sa ma takmer vždy iba vtedy ked chce sex. Už som s ním o tom hovorila,vysvetlil mi že má ma rad ale nie je taký romantický ako ja a nič sa nezmenilo a ja mám stále pocit že ma neľúbi dost. Ked niesme spolu mam pocit že mu ani nechýbam nemá ani potrebu byť so mnou tak často ako ja s ním. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať ale bud sa nahnevá alebo sa aj tak nič nezmení.Zabudol dokonca aj na moje meniny pritom svojej kamarátke vinšoval k meninám už dva dni dopredu.Neviem čo mám robit aby som sa už netrápila.

ruženka

myslim ze problem mam teda ja lebo je to mozno nejaky klasicky vztah ale nieje to tak akoby som chcela teda keb ma to netrapilo ale stale sa trapim jedenkrat si poviem a co vykaslem sa nato avdruhykrat to uz nemoezm preglgnut,,,,mozno to vyskusam ajvked popravde som ubolena a nemam anivnajmensiu chut nieco mu davat.

winki

Nuž podľa mňa je to uplne klasický vzťah, ktorý upadol do určitej línie. Možno je trochu tichší a introvert, ale to musíš posúdiť ty.
Keď si sa s ním už o tom rozprávala, tak teda skús najprv jeden extrém, vymyslis totál romantický víkend ja neviem niekde na chate alebo tak v nejakom kupelnom stredisku...ak nič, tak urob ten druhý extrém a rezignuj. Nie že ho budeš totalne ignorovať, ale nerieš to čo ťa trápi nerob mu výčitky a bud uvoľnená usmievavá. a uvidíš.

ruženka

winki
ked niekam ideme ano chyti ma za ruku, pobozka ma ked pride alebo odchadza alebo chce sex, pohladi-chce sex, vacsinou sa ho ja pytam co robil o tom sa rozpravame.,,spyta sa neskor co som robila ja ale mam pocit ze ho to ani nezaujima lebo nerozvedie konverzaciu a hned si zas rozprava o svojom....ozyva sa aj on..v lete sme boli spolu stale ale teraz zime to neni bohvieco on cez den pracuje a vecer pozerameTV a niesme spolu tak casto ako lete ale on ma pocit ze je to moc. ano pozname svoje rodiny..sem tam mi povie ze ma lubi

winki

Prýtam sa ťa na konkrétne veci, čo on nerobí a mal by podľa teba. Lebo od toho sa potom odvíja veľa vecí. Ja by som napríklad tiež mohla napísať, že ma priateľ nemiluje lebo mi to povie len raz do mesiace a lebo mi nenosí každý deň kytice ruzí pred dom.....to bola nadsádzka, ale sme sa hádam pochopili. Každého verzia dokonalého vzťahu je trocha iná a odlišná.

winki

Nechápem, ale zhrň me si to....takže keď ste spolu ako sa správa? chytí ťa za ruku? pobozká sem tam? pohladí? opýta sa aký si mala deň? čo si robila? povie ti čo robil on? povie ti čo má vybaviť a tak?

Ozve sa ti on? alebo vždy len ty jemu? Čo spolu robievate? Poznáte navzájom svoje rodiny? Hovorí ti ľúbim ťa?

ruženka

winki
chcela by som aby bol ku mne nezny aby prejavoval city nielen ked chce sex aby sa trochu zaujimal o moj zivot t.j. aby sa mi viac ozyval ked sme spolu neni aby som vedela ze na mna mysli a ze mu chybam aby mu vadilo ze sme spolu neni ked mozeme byt proste by som chcela citit ze ma miluje lebo nevladzem uz sama seba presviedcat ze to tak je

winki

Ja sa ta teda opýtam ešte troška ináč. Ako si teda predstavuješ, ako by sa mal k tebe on správať? Čo nerobí a čo by si chcela aby robil?