Velmi surne -utiekol mi cas (72 hodin)

Príspevok v téme: Velmi surne -utiekol mi cas (72 hodin)
barbora89

Ahojte! S priatelom som to robila a roztrhol sa nam kondom. Priatel sa urobil vo mne. Akurat som mala ovulaciu. Bolo to v piatok vecer. Uz vcera cez den mi bolo dost zle, alebo skor nevolno. Tocila sa mi hlava a hlavne sa mi chcelo vracat. Potom to trochu preslo, ale vecer mi uz zas krutilo v bruchu. No a dnes rano som vracala. Strasne sa bojim, ze som tehotna. Ak to tak je, mame obaja znicene zivoty! Ja som stredoskolacka, on tiez (prave ide maturovat, ja az o rok). Prosim pomozte nejak!!!
Ta \"tabletka po\". Mala som ju vziat do vcerajsieho vecera. Myslite, ze mi to moze zabrat aj po 72 hodinach??? Alebo neviete o niecom, co zaberie aj neskor. Na potrat ist nechcem. rosim, pomoc! Som strasne zufala:(

mia

ajojky neboj s anič priznaky dostaneš tak za 2 tazdne a nie hneť na druhy den...a ta tabletka sa neda už uziť po 72 hodinach ale da sa ešte pichnuť nejake eniekcia na oddialene tehotenstav ale to len do 2 tyzdnou...ale neboj sa všetko bude v pohode...a radčej by som išla doktorovi alebo doktorke...drzim palčeky :(

Soraja

barbora89 ahoj, nestresuj prosim ta, mne sa niekedy davno ked som chodila na strednu stalo neco podobne a som tu a mama nie som, teda zatial bo neviem ci sa nezadarilo teraz, ale to je jedno, babo by mi nevadilo. No ale nestresuj, priznaky sa ti neprejavia hned , to chvilu potrva. A keby si aj zostala tehotna, najhorsie je to oznamit rodine, potom by to bolo vsetko uz ok, enboj ako by si s ana babo tesila. Moje byvale spoluziacky (3)otehotneli na strednej a teraz maju krasne deticky, pozri, co s ama stat sa stane,a le aj tak pochybujem, ze yb si mohla byt tehotna

maajjjo

ahoj barbora89.Čím viac sa stresuješ ,tým viacej Ti bude špatne .Môžeš to mať zo stresu . Určite nejedávaš a si vyslabnutá.Nečuduj sa ,že Ti je špatne. Zájdi si k lekarovi.Hneď . Ale ak je neskoro, tak nerátaj s tým ,že Ti pomôže s tabletou alebo injekciou .Ale neboj môžem Ta ujistiť ,že tak rýchlo by si nemohla mať príznaky.

natalia222

Moja mama mi proste povedala, že hneď ako otehotnela, to vedela, lebo tie nevolnosti proste okamžite začala pociťovať.Dievča, už toľko nad tým nepremýšľaj a nestresuj a choď k doktorke a budeš mať pokoj. Neboooooj :o-))

elablue

Tak podla mna sa nemozu dostavit tehotenske nevolnosti hned na druhy den.Podla mna to mas len to stresu.Nic sa neboj.

lucka

zlatko neboj sa, to bude ok! ja si tiez nemyslim ze ti je nevolno z toho zeby si bola tehotna...to len zo stresu mas,neboj.hlavne sa snaz ukludnit. ja ta chapem lebo mam priblizne tolko isto rokov a tiez neviem co by som robila,ale neboj urcite to bude ok! nestresuj a chod k lekarke...aspon budes vediet na com si...drzim palceky..

markketa

prečo ju strašite?je to nepravdepodobne,aby jej bolo hned zle.trva tyžden,kym sa dostane oplodnene vajičko do maternice,dalši tyžden kym sa poriadne uhniezdi a maternica vytvori prostredie,potom tyžden kym začne vznikat zarodok a po 3-4tyždni vydno aj ultrazvukom.po vynechani menzesu možu nastat nevolnosti,ospalost,zavrate atd...ale nie 2den po oplodneni.to je blbost!ak ta to ukludni,daj si zobrat krv,ale ja by som počkala.