Problém s kamarátkou

Príspevok v téme: Problém s kamarátkou
problem24

ahojte...ani neviem či to sem mám napísať alebo nie jednoducho ma to už tak sere !!
jednoducho som mala dobrú kamarátku ( mám aj lepšiu ! )a jednoducho sme si všetko hovorili...keď sme aj s ostatnými babami zistili, že jednoducho čo jej povieme to vytrepe aj cestárovi na ceste...takže už som si raz povedala, že jej nebudem nič hovoriť...ani nehovorím...viem, že tento problém sa bude zdať len ako jeden hlúpy pubertiacky problém...veď aj to tak je...ale jednoducho ma to prestáva baviť...ona povedala jednému chalanovi z devinky, že....ako to povedať, že som sa doňho zaľúbila...nie je to pravda a keď chlapec začal doliezť tak ja som mu povedala že to nie je pravda ale on ma chce...:( ja som z toho veľmi smutná , on je sklamaný a smutný, strašne ho to trápi... a tak sa trápime obaja za jednu sprostú kravu...už neviem ako to mám riešiť....a potom som len ja na vine...nikdy som to nepovedala, ale za všetko môžem ja... toto jedno nikdy nepochopím ! viete niečo poradiť... ? ja sa už z toho zbláznim ! fb mám plné správ od neho....že ako ma on miluje ... a aby sme to skúsili... ale je to nemožné ! ďakujem za každú radu...:((

Magy

mila "problem24". v tomto pripade je nutne iba pochopit, co znamena zodpovednost.
ty NIE SI zodpovedna za neferove spravanie kohokolvek, ci je to spoluziacka, kamaratka, alebo hoci aj brat ci sestra. v takomto zmysle to treba aj jasne a dorazne podat tomu mladencovi, ktory sa na teba nezmyselne namotal len vdaka zavadzajucim reciam tvojej kamaratky. pokial to nedokaze pochopit, treba najprv prijat jednoduche kroky. zablokovat si jeho profil na fb, prip. prijimanie sms z daneho cisla atd. je vela sposobov, ako cloveka "odstavit", aby nas neobtazoval. v tom najkrajnejsom pripade sa mozes obratit na niekoho dospeleho z rodiny (mamu, otca, stryka), ktory je zodpovedny a ma prirodzenu autoritu, aby kontaktoval daneho mladenca a slusne (ale razne a dorazne) ho poziadal aby raz a navzdy ta prestal kontaktovat a prenasledovat.
a s kamaratkou si to treba vyriesit tiez otvorene, ze jej budes vdacna, ak nebude o tebe sirit nepravdy, polopravdy a klamstva. mam dojem, ze ju to nezmeni a bude v takychto zlomyselnostiach pokracovat, ale zase plati - ignoracia. nebav sa s nou, nedavaj jej ziadnu zamienku aby sa mohla do teba navazat pripadne nejako na tebe riesit svoje komplexy ci nudu. ju to prestane casom bavit, pripadne si najde inu obet.

problem24

Nie, naozaj som to nikdy ani nespomenula ten chalan prišiel do našej školy pred 2. mesiacmi. Ona si zvykne...no vymýšľať ale toto je moc...takže fakt to nemohla počuť..niekedy mám taký pocit , že by sme jej urobili láskavosť , keby sme jej zaplatili pobyt na psychiatrii !

Mimulus

,,čo jej povieme to vytrepe aj cestárovi na ceste..,,

Asi si jej to musela povedať a ak si to aj nepriamo naznačila alebo si si nebodaj robila srandu tak to neobstojí. Ak by som niekde započul, že moja kamarátka alebo kamarát po niekom ide tak mu to poviem. Pretože by som nechcel vidieť ako okolo Seba stále len obchádzajú. Musela to niekde počuť! A nebola to zrada. Dávaj si len pozor aby nebrala všetko vážne!!! Pretože ak sranduješ a ona to tak zoberie tak z toho môže byť takéto nedorozumenie.