Dieta

Príspevok v téme: Dieta
Dietaaaa

Mam taky problem ze vyspala som sa s priatelom ja mam 16 a on 24 rokov a zostala som tehotna priatel o tom este neviem zajtra mu to poviem dufam ze ma podpori ale ja si to dieta chcem nechat nikdy by som ho neezabila moji rodicia o tom uz vedia ale nutia ma ist na potrat ako im vysvetlit ze ja to dieta proste chcem ? dakujem za rady

Nela41

jennifer ja som už v škole videla aj horšie veci. Teda zatiaľ len na videách a obrázkoch, ale čoskoro ich uvidím aj reálne takže pôrod je oproti tomu spontánny zázrak

misabalog

ja sa len divím,že ju ešte nebloknú,lebo kto chce si tie veci nájde,ty fakt musís byt riadne vymetena,skoro ako naša suseda,doteraz tu hulákala o konci sveta,ked sa nekonal tak je zalezená dakde,som zvedavá s jakou debilnou apokalypsou začne strašit po novom roku,takých ludí ako kv a moju susedu by mali zatvárat niekam a kľúč zahodiť,to chceš akoze čo? aby rodili len cigánky a populácia sa zvyšovala činanmi, vietnamcami a dalšími prišelcami? ak maš problem s tým ty, tak sa na to nedívaj, nechápem načo to sem dávať ked ti je z toho udajne zle. skor mám dojem že tu naschvál robíš cirkusy lebo nikoho nezaujímaš, tak sa snažíš zaujať aspon takto.

jennifer30

Nela41 - tak to ti závidím :) ja som sa rozrevala, keď som videla pôrod s klieštami. To je iný brutál. Ale som riadne sprostá, neviem na čo som to pozerala. Blbá zvedavosť, tak mi treba.

Nela41

Neviem akože mne po tých videách vôbec neprišlo zle.. je to najkrajší okamih v živote rodiča. A inak asi ste ešte nevideli veľa krvi ;)

jennifer30

kv - ja sa cítim rovnako, nie si sama. Tiež som zdesená, že existuje až takýto stupeň bolesti a väčšina žien ho musí prežiť. Mňa viac desí tá bolesť ako krv.
Ale teraz bude tá 16 ročná dievčina vystrašená - prosím ťa, ak to čítaš, neklikaj na tie linky!

alibi

preboha prestante ju posielat na potrat a ju strasit, to ste fakt tak ubohi, ze si myslite, ze jej takto pomozete ked sa sama dost trapi?

marrisa

Keby som to mala vnimat zo strany dietata, tak v pripade moznosti vyberu poviem, ze 16 rocnu matku nechcem. Nie len ze pre teba bude materstvo boj o prezitie, ale si strasne mlada, tvoj pohlad na svet sa len zacina rysovat, mas minimalne skusenosti a o vzdelani ani nehovorim. Pre svoje dieta budes chabym vodcom.

jennifer30

kv - tie pôrody je lepšie pozerať, keď nie si tehotná ako prevenciu :D lebo už keď si, tak je neskoro, však ešte potratí, keď to uvidí :)

Magy

kv, zbytocne to dramatizujes a vykreslujes hororovo. nastrih moze mat a nemusi.
a neprajem ti tie porody v uk, slovensko je oproti tomu este raj na zemi. samozrejme zalezi od nemocnice a personalu. bud taka laskava a nemaluj certa na stenu, ked sa este nic nedeje. to ze ty mas mozno fobiu z tych veci, tak nemusis s nou strasit vsetkych okolo.

Magy

kv, teda nehnevaj sa, ale to je fakt "pomoc". maslu jej rovno dat nechces?? nie je vobec dane, ze strie musi mat, ze bude tucna. a kazdy preziva porod inak. poznam zeny, co sa na neho tesia, ako na cele materstvo. a nie su to ciganky.
Dietaaaa - Moralizovat teraz uz je neskoro. Akurat ti mozem povedat, ze si budes niest nasledky svojho rozhodnutia (nech bude akekolvek) sama. Aj tie dobre, aj tie zle. To jedine, co ti mozem popriat je oooobrovsku davku trpezlivosti, podpory zo strany rodiny a priatela a aj penazi. Budes ich sakra potrebovat. myslim ze nemas ani tusenia, co ta caka. Ale kazdy si musi tu kasu, co si navari, vyzrat sam a do dna. fakt drzim palce.