Dlhe alebo kratke nechty?

veracruz

hahah ze ohovaraju. a keby to aj tak bolo, to ti zalezi na nazore takych primitivnych ludi??? sak si nos nechty ake chces. ja hram na klasickej gitare, na jednej ruke mam nechty uplne kratke a na druhej dlhsie a co ma po kom, absolutne ma nezaujima kto si co o tom mysli. naco aj, co mi to da do zivota. ludia, uz sa preberte aspon na tie Vianoce a uvedomte si aspon nejake skutocne hodnoty a nestavajte svoje fungovanie na hovnotach... a ked chces ani jezibabovske paznechty, ani kratucke, co tak nieco medzi tym? a ked uz, dolezita je skor uprava nechtov a nie ich dlzka. si daj co chces ty predsa a dakuj za svoje problemy, niekto by bol totizto za ne fakt vdacny.

dazdovka666

sara, podla Tvojho prispevku a Tvojho zavazneho problemu by som skor usudila, ze chodis na ZS a nie ze si vo veku, ked sa uz pracuje :D Ale chapem, su vianoce, vela ludi sa doma nudi a tak zahlcuje fora nezmyselnymi temami...

Opica

Arriva, nechcem zapárať, ale keď už riešiš niekoho gramatiku, tak správne sa píše "kvôli nechtom" ;-)

Sara, nerozumiem teraz.. tak keď sa ti páčia krátke nechty, tak maj krátke.. kde je problém? nechce sa mi veriť, že by ťa ohováral niekto kvôli krátkym nechtom.. :D maximálne si viem predstaviť, že by niekto riešil, keby si mala neupravené nechty..

Maj ich také, aké sa páčia tebe, samozrejme, pokiaľ pracuješ niekde, kde si na očiach ľuďom, tak možno menej extravagantné.. a menej rieš ľudí naokolo a viac sa usmievaj ;)

kv

urcite na teba nepozeraju a neohovaraju ta kvoli kratkym nechttom. mne sa pacia take stredne proste nie uplne kratke ale ani dlhe ale hlavne na rovno spilnikovane.