Bývalý povedal môjmu chalanovi niečo, čo nie je pravda

Slecna A.

Andrea, vobec nechapem, co to mas za vztah, ale bude to zrejme vasim vekom...Toto sa v zrelom a hlbokom vztahu nerobi. Napriklad ja som sa pri citani tohto riadku vratila do cias, kedy som mala 14 rokov a takto nejako vyzeral moj prvy "vztah"..."Kamarat povedal priatelovi a priatel uveril"...To kde ste videli? :D Keby niekto nieco povedal mojmu muzovi, v prvom rade tomu neuveri, lebo ma dostatocne pozna a okamzite sa na to opyta mna...Ako moze niekto verit reciam inych bez toho, aby sa s dotycnym o tom porozpraval?

mellisa

Zdá sa, že jeho kamarát chce, aby ste sa rozišli lebo mu závidí, že niekoho má. Ten jeho priateľ má nejakú priateľku? Ak nie, tak určite je to preto.

Iba Katka

Asi to nebude dobrý priateľ, nemyslíš? Nemáš robiť nič, ak chce radšej veriť jemu a nie tebe, tak ten vzťah stojí za veľké gulové.

Andrea Kurci

:D ahojte chcem vam len povedat ze ako som snim zacala byt s mojím byvalím tak sa zasa zacal spravat tak ako keby to medzi nami zacalo to co niekedy. Ako sa mam teraz ku nemu spravat? a aj na Silvestra sme spolu ... Tak teraz co mam robit??

odpovedam

Tak v prvom rade si nepis so svojim priatelom cez fb, ale stretnite sa osobne. Budes mat istotu, ze budete sami, ze nikto mu nebude stat za chrbtom a lepsie uvidis jeho reakcie. Mali by ste si to slusne vykomunikovat. Inu radu tu nevidim. Len mi pride trochu smutne, ze ti tvoj priatel nedoveruje. Naozaj sa porozpravajte. potom uvidis, co dalej...

Andrea Kurci

Nie vobec to nieje prauda,problem je v tom ze ten kamarat je do mna zalubeny a ja vzdy ked som bola pri mojom chalanovi tak mal nervy moj byvali chalan sa mi v cera priznal ze ano narozpraval mu hluposti ..Pretoze jeden den ked som bola s mojim chlapcom bolo vsetko oukej,a na druhy den ked som prisla tak mi napisal ci budeme len kamarati, a v tedy bol u neho kamos.Ja som sa s mojim chalanom aj skusala rozpravat ale to len cez fb vsetko som mu vysvetlila ale on uz potom musel íst. Ja sa len chcem opytat co by som mala spravit preto aby sme zasa boli spolu.

Magy

ak by to pravda nebola, potom mas zvlastne predstavy o pojme "najlepsi priatel". zrejme taky dobry nebude. a uz vobec nie najlepsi, ak hovori poza tvoj chrbat o tebe klamstva. hm?

keby to pravda bola, co tvrdi, tak tym mozno chcel dosiahnut, aby aj ini na teba vyvinuli tlak aby si prestala pit. su aj ludia (a nie je ich malo), ktori si nepriznaju, ze su chori. bud to nevidia, alebo nechcu vidiet. my ta nepozname, velmi lahko mozes byt jeden z nich a naozaj nadmerne pit. takze v tom pripade by hovoril iba pravdu o tebe.
pokial ti to predtym hovoril do oci a ty si to ignorovala, rozhodol sa to riesit takto. takze spravne.
ak nie, tak opat - najlepsi priatel to nebude, lebo taky sa neboji povedat priatelovi pravdu otvorene do oci.
takze ako to je, andrejka? pijes ci nie? napises nam viac a pravdu?