Chrápanie

Príspevok v téme: Chrápanie
dasky

Môj otec (56r) chrápal vždy, no posledné roky je to na nevydržanie, aj keď má zatvorené dvere a aj ja vo svojej izbe tak to počuť. Celá rodina kvôli nemu nespíme a taktiež sa bojím, či mu to nemôže ublížiť na zdraví. Máte nejaké rady čo s tým ? K doktorovi ho dostanem ťažko.

lalolka

Dobrý deň, prepáčte mi, že reagujem na túto tému, ale pokiaľ by ste mali záujem, môžete vyplniť môj dotazník k bakalárskej práci. Je zameraný na túto tému - chrápania a je tam možno pár otázok, ktoré by Vám mohli pomôcť pri tomto probléme. Je tam súhrn všetkých zdravotníckych pomôcok určených na terapiu chrápania. Pokiaľ by ste mali záujem o nejaký druh, tak mi napíšte mail a môžem Vám ho bližšie opísať ako funguje. (lalolka1@gmail.com)

Dotazník je anonymný. Nachádza sa tu:
www.zuzanachuda.szm.com

Za každý jeden názor vopred ďakujem.

mate59

kvapky sú hlúposť.Jeden známy mal na pyžame našitú tenisovú loptičku a ked sa pretočil na chrbát,nútilo ho to lahnut si na bok.Na boku nechrápal.
Inak sa to dá odstránit operaciou makkého podnebia.

Magy

obavam sa, ze v tejto faze to uz bez odborneho zasahu je takmer nemozne riesit. budete musiet cela rodina zrejme vyvinut enormny tlak na otca, aby pochopil, ako neznesitelna situacia je to pre vas. pokial ma aspon trochu ohladuplnosti voci vam, da si povedat a bude sa snazit to aspon zmiernit ci ist k lekarovi.