Za aký čas ?

Príspevok v téme: Za aký čas ?
susan97

Pekný Podvečer :) Obraciam sa na vás s prosbou o radu. Chcela by som schudnúť pár kíl ,tak 3 - 4 kg :) Ale nie dietami to určite nie , lebo viem že tie nikam nevedú.Rozhodla som sa teda , že vylúčim sladkosti typu keksíky čokoládky cukríky. :) a nahradím ich orieškami s medom sušeným ovocím alebo ovocím samotným. :) Môj jedálniček by vyzeral asi takto :
Raňajky : banán,3 Polievkové lyžice ovsených vločiek , 1 malá lyžička medu , a hrsť mandlí :)

Desiata : jablko

Obed Karfiolová polievka zo zemiakmi a mrkvou - veľká porcia

Olovrant : ovocný tvaroh bez cukru :) , 1 krajec chleba s cottage cheese a cherry pardajkami

Večera : Karfiolová polievka z obeda

čo poviete keby som každý den mala približne takýto jedálniček za aký čas sa mi podarí tie 4 kilá schudnúť ? Pripomínam ešte že každý deň mám aspoň 2 hodinky chôdze a chodievam korčuľovať na ľad :) Dakujem za odpovede a pekný zvyšok večera želám.

Magy

susan97 - asi ti poviem uplnu novinku. NIE SU dolezite kila, ALE MIERY a SUMERNOST POSTAVY dosiahnuta CVICENIM. pri rovnakej vyske a type postavy mozes mat kludne aj o 3-5kg viac len preto, ze namiesto tukov mas svaly.
ten podstatny rozdiel bude ale v tom, ze so svalmi sa budes citit nepomerne lepsie, zdravsie a sviezejsie (vdaka intenzivnej fyzickej aktivite), aj ked na vahe bude o 5kg viac, ako si myslis, ze by si mala mat.
ak tento princip nepochopis, skoda dalej nieco vysvetlovat.

susan97

mne sa tie kilá vždy ukážu na nesprávnych miestach .:/ keby som pribrala naozaj tak že by ma to pekne vytvarovalo .:) nebola by som proti ..:) lenže ja priberám v lícach ako bábätko..:)

Magy

susan97 - 16r., 173 a 50kg...
plus 3 kila a uz sa citis zle? napriek tomu, ze aj toto je na hranici podvahy?
ach jaj... skoda komentovat dalej.

susan97

Lenže ja ked priberiem tak mám automaticky všetko na bokoch :/ a na tvári ..:/ preto sa necitim dobre ..:) keby to išlo do správnych partíí. :) tak by som nič nepovedala. :)

susan97

nje nje neprehánam . :) naozaj :) nepôjdem do žiadnych extrémov :) len chcem dať dole tie kilá čo som nabrala od leta . :) niesom vychudnutá. :) ani som nebola ked som mala tých 49 :)lebo naozaj mi to vadí som taká nesvoja

susan97

mám 16 :) výšku 172 a váhu 53 :) ale necítm sa takto dobre v lete som mala 48 - 49 a citila som sa omnoho lepšie ..:) teraz som pribrala a citim to na sebe a je to také ...nepríjemné