POSTINOR

martina25

Dievčata, dievčata vôbec nemyslíte dopredu. To že sa ti stane nehoda raz, to pochopím, ale 2 razy za sebou, tak to je už nezodpovednosť.

blackprinceess

POZE CO MAAM ROBIT KED SA DO MNA PRIATEL SPRAVIL DVA KRAAT???.....A KDE MAAM KUPIT V NEDELU TU TABLETKU????SAK JA NECHCEM MAT DECKO PROXIIM POMOSTE MI....A AKA JE PRAVDEPODOBNOST SE SOM TEHOTNAA????

blackprinceess

boze mne sa stala nehoda tiees v sobotiu o jednej rano co maam teras robit ked si kupim v pondelok tabletku pomoze mi tio????prosiimmmm....

aha:)

Postinor už neexistuje a namiesto neho je Escapelle (v balení je 1 tableta). A ssss ak si mala také problémy, ako píšeš, mala by si hľadať príčinu. Escapelle to určite nespôsobila. Sú to hormóny na posun ovulácie, alebo ak už prišlo k ovulácii, bránia uhniezdeniu vajíčka. Určite nespôsobujú nechutenstvo po dobu troch mesiacov

ssssssss

najvacsii humaac akyy poznam tedka sa uz ale uziiva len 1tabletka,nejakyy novy druh...3mesiace som potom nejedla,mala som totalne nechutenstvo,za celyy den kusok chleba,schudla som uz som si myslela,ze ma nasi daju do nemocnice,ja som chcela jest ale normalne som mala pocit plneho zaludka..a dotoho depresie...teda uz by som si to nedala

kobe

je pravdepodobne, pokial po pohlavnom styku dojde k vyronu semena terbars na deku a dojde k obtretiu sa partnerkynych pohl.organov o danu deku,pripadne o partnerov pohlavny ud (tesne po vyrone)..pokial partnerka je 2 dni po menstruacnom cykle v tzv.neplodnych dnoch...tak so more?

veny5

Ano,ten vytok som aj ja mala po uziti P. A raz som aj slabo krvacala. Brrr, chudak moje telicko :(, som mu dala zabrat..

vienetta

dakujem za odpovede. Mam z toho tmavsi vytok (dozlta). Pisu, ze sa moze objavit spinenie. Ale toto neviem, ci sa da za to povazovat.
Stalo sa to niekomu?
Predtym som vytoky nikdy nemala.

sii

odporucam inu formu antikoncepcie, postinor nieje prevencia a rozhadze ti hormony a cyklus je to svinstvo. Inak zabera takze ziadny strach.