Žiarlim na nu

Príspevok v téme: Žiarlim na nu
marinaS

Je podla vas horsie, ak vas partner udrziava kontakt (aspon pisomny) s byvalou alebo so zenou, ktoru kedysi chcel ale nedostal?
My sme manzelia pol roka. Pred svadbou sme spolu chodili asi 2 roky. Tesne pred tym, ako sme sa zoznamili, chcel velmi jedno dievca. Stretli sa len parkrat, aj to v partii kamaratov a ona sa dala dokopy s jeho kamosom. Vydrzalo im to asi 2 mesiace, ale medzitym sme sa zoznamili my dvaja a zacali spolu chodit. On sa s nou uz potom osobne nestretol, ostali len v pisomnom kontakte. Za cele obdobie nasho chodenia a aj manzelstva je s nou v pisomnom kontakte. Obcas si zachatuju, on jej nikdy nezabudne blahozelat k meninam, narodkam, alebo inym sviatkom, likuje a komentuje jej fotky na Fb. A vacsinou je to on, kto zacina kontakt, konverzaciu.
Viem, ze ten argument s FB je dost trapny a detinsky, ale aj tak ma to trapi. Kebyze ma taky vztah so vsetkymi svojim kamoskami, tak si to nevsimam. A ani som nikdy nemala dovod na ziarlivost. A celkovo si myslim, ze som tak normalne ziarliva, ale toto mi vadi. Dotycna je mladsia, lepsie vyzera, ma lepsie vzdelanie, zrejme aj lepsie pracovne uspechy, u muzov je nepopieratelne uspesna, aj ked je nezadana. A jednoducho mam k nej averziu.
Neviem, ako sa toho zbavit a ci je to vobec nejaka podstatna vec. Nechcem mu hovorit, ze mi vadi, ze s nou pise, aby som nevyzerala ako hysterka, ale neviem sa cez to ani preniest bez toho, aby ma to obcas neskrelo.

Veronika_27

Už som písala do inej témy, že tieto siete ako pokec a fb neznášam, kazia vzťahy, ľuďom menia hodnoty a nevážia si to čo majú doma, vedľa seba :/ je to smutné, ale je to pravda, chlap má vedľa seba ženu, ktorá ho miluje, ale on potrebuje vypisovať iným ženskám a udržiavať si ego, alebo naopak, žena si neváži verného chlapa... ja už fakt neviem čo sa deje v dnešnej dobe... to naozaj máme vo vzťahu ignorovať takéto veci? Podľa mňa to strašne ničí dôveru, keby ľudia neboli ľudmi, a vedeli sa kontrolovať, tak by to podľa mňa nebol problém :/

marinaS

Vlastne poznam jeho pripadnu reakciu: prehanas, nic na tom nie je, je to len kamaratka.
Podla mna vsak kdesi v hlave ma myslienky, ze co by bolo keby...Vraj sa vtedy s kamosom aj pohadali, lebo kamos rad striedal dievcata a tuto dotycnu pred nim varoval, ze jej ublizi, kym on ma o nu vazny zaujem. Neviem, mozno lutuje, ze nepockal alebo - cisto moje dohady :(.

Lucy65938749

Podla mna nemas co ziarlit .boli ste spolu pred svadbou 2roky .ak ta naozaj miluje tak by si ta nezobral.ak spolu travite vela casu o vsetkom ti rozprava a vravi ti stale ,ze ta lubi tak nenusis ziarlit.tu druhu potom berie ako najlepsiu kamaratku .prajem ti aby to dobre dopadlo

blecha

ja by som tomu svojmu povedala, že by si nemusel toľko vypisovať s tou kamoškou a furt sa jej na fb venovať. Že ti to vadí. A potom by som čakala na reakciu.

Ja by som sa s tým nevedela vyrovnať.