Silvestrovské ožranstvo

pan d.

My sme travili prvykrat Silvestra na dedine. Pred polnocou sme pozerali tie chumajoviny v telke a zrazu sa nas mama pyta: kolko je hodin. A brat: 12:15:)
Tu su tak skupi ludia, ze jediny kto strielal, som bol ja:)))
V meste by som poslednu sekundu isto neprepasol.

lost

no.. ja som o 0:00 cakal na ohnostroj a nic :D pokazil sa im alebo co, som si aspon mohol kupit nejaku Jupík alebo nieco, cestou domov :D
ale tak aspon som nebol doma :D
tu by som si polnoc ani nevsimol :))))

zoe23

shy,
chudobni zapijaju (existencne) problemy a bohati oslavuju svoje uspechy :D
osobne som si na Silvestra pripijala colou, pricom vlastna matka mi nutila alkohol - to su mi sposoby :D nie aby bola rada, ze pit nechcem

Jane_3sto18

Hm, niekto sa ožiera aj mimo Silvestra. ja som bola na Silvestra ožratá fakt málo, vlastne, ožratá je krutý výraz, my sme len popíjali trošku, boli sme dosť triezvy, až ma prekvapilo, lebo oproti minulému roku, čo som bola na chate, som vypila asi o 90% menej alkoholu :-)
A alkohol sa konzumuje pri vačšine osláv, myslím, že pôvodne bol len Silvestrovský prípitok, potom mladý začali chľastať aj tri dni pred/po Silvestri :-)

pan d.

V spravach davaju najma tych nestastnikov. Zaujimave, ze len Jojka dava aj vesele pribehy, napr. zvierat. Ale zase take krimi noviny, vsak to je denno denne ako cez kopirak. Niekto sa na tom bavi, zaujimave:)))

lost

sranda pozerat v TV novinach kolko ludi sposobilo tolko skody materialne i nematerialne a "uradoval alkohol" :D
pekne vidiet, avsak vezmime si, kolko triezvych robi blbosti :)
ked pilo, dajmte tomu 1 milion ludi, a z nich urobilo blbost napr 1000, je to stale "len" 0,1% :)
avsak taka statistika asi neexistuje, takze smola :D