Problem s tabletom...

Príspevok v téme: Problem s tabletom...
Bublinka-Sendy

Ahojte.tak toto sa vobec netyka zdravia(#alebo mozno trosku dusevneho ).....takze ak sa da tak strasne budem rada ak mi niekto pomoze aa ak nie t ak sa to tu nehodi tak mi to kludne vymazte..

Moj problem je ....som v koncoch.....mam tablet acer a500.......mala som stiahnute rozne fillmy a serialy.....ulozilo mi vsetko do galerie.......niektoree casti som stahovala na viackrat......v kolonke stahovanie som mala niektore casti nefunkcne a tak som ich vymazala.....myslela som si ze v kolonke stahovanie je len zapamatana moja cinnost gtak ako v historii....a tak som to cele postupne vymazala......fakt som myslela ze to je len taka informacna pamat co som kde stahovala kedze mi to ukladalo do galerie......prosim nejde to nejako vratit spat?su to dlhe hodiny stajovania-niektore na niekolkokrat.......proprosim poznamky typu ze som blba atd.si nechajte pre seba......to viem aj sama .......prosim o radu ako a ci sa to da nejako niekde vytiahnut......dakujem moc vsetkym

Paťo.S

Ahojte,mám problem s tabletom,vôbec mi nechce načítať operačný system ostane to pri napise android a po chvili sa vypne.zopár dni som ho nabíjal cez USB kabel,Mohlo to vyvolať tento problem?

Iba Katka

splinterko
toto vyzerá na hardverovú chybu, teda ty sám s ním nič nespravíš, pokiaľ si preinštalovával OS (napríklad z klasického androidu na nejakú neoficiálnu rom), rootoval či jailbreakoval (ak sa jedná o Ipad), tak to vráť všetko do pôvodného stavu, zruš root či jailbreak, lebo reklamačku ti nevezmú

splinterko

cawte mam brolem z tabletom moja obrazovka stratila podsvietenie vsetko ide ale je tak tmava ze vobec nic nevidno ale ked ho trochu nahnem tak vidim ze ho mozem odomknut ... proste neni podsvietenie neda so to neako nahodit ci ho musim reklamovat

dakujem za odpoved

Magy

galeria je len priecinok a samotne subory, v zavislosti on nastavenia spravy suborov, mozu byt fyzicky na troch roznych miestach:
-interna pamet (16/23GB)
-microSD (az do velkosti 32GB)
-cloud.
niektore tablety, resp. Android, spaja prve dve ulozne miesta akoby do jedneho. to znamena ze v galerii vidis vsetky subory, ale podla sposobu vytvorenia alebo aplikacie, cez ktoru tam boli ulozene, ich mozes mat fyzicky na internej pameti alebo microSD karte.
bohuzial, karty sa obcas pokazia a udaje na nich su necitatelne. stava sa to najme u lacnejsich kariet.
taku kartu treba vybrat, vyhodit a kupit lepsiu, hoci aj trosku drahsiu. potom by sa nemalo stat, ze subor z nicoho nic zmizne. ;)
a nepotesim ta, ak je ta karta fakt vadna, subory spat nedostanes.
lenze v pripade stiahnutych veci je to fuk, jediny problem je stiahnut ich opat. horsie je to u veci, ktore odnikadial stiahnut nemozes - svoje vlastne fotky, dokumenty apod. tam doporucujem aj trojnasobnu zalohu pre istotu ;)