Žijem asi s bisexuálom

Príspevok v téme: Žijem asi s bisexuálom
Nirrtis

Dobrý večer. Mám priateľa, sme spolu dva roky, a bola som do neho veľmi zaľúbená a veľmi šťastná, až do chvíle, kým som nezistila, že ma podvádza. V podnapitom stave, mi dal do rúk starý telefón , ktorý chcel aby som vyhodila, ja som si do neho založila sim kartu a keď som začala čítať, myslela som že dostanem infarkt alebo niečo podobné. To nebola jedna žena, dve, ale desiatky, a k tomu aj muži. Zrútil sa mi život, a doteraz nechápem čo sa deje, ani čo mám robiť. Z jednou z tých slečien som sa aj stretla. Najprv som jej cez smsky v amoku nadávala, ale potom ma ona sama pozvala na kávu, kde plakala a všetko sa mi snažila vysvetliť. Že vraj nevedela, že má partnerku. Vraj sa pokúšal aj o sex, ale ona nechcela. Samozrejme, uverila som jej viac ako jemu. Postupne som sa dozvedela, že ide o rôzne ženy, oveľa staršie aj mladšie od neho, rôznych národností, vydaté, rozvedené, vdovy, študentky, čerstvé mamičky, štíhle, tlsté, pekné, škaredé... atď. proste zaradom všetky čo s nim pôjdu. Začal mať čo raz viac telefónov, sim kariet, o ktorých som nič nevedela, na sociálnych sieťach desiatky profilov, posielal smsky na teletextové zoznamky, a často bol preč bez vysvetlenia. Za sex či tomu podobné služby je stále ochotný si aj priplatiť. Takže ak nechcú isť zadarmo, ukecal ich na peniaze. Asi najväčšia rana bola, keď som zistila, že muži ho priťahujú rovnako ako ženy. S jedným z jeho partnerov som komunikovala cez telefón, najprv všetko popieral, ale už keď som sa začala vyhrážať, že to každému poviem, prezradil mi snáď všetko. Vraj mali vzťah, môj partner chcel toho mladého chlapca ľúbiť a rozmaznávať, a že vždy išlo iba o orálny sex, a vždy mu za to dal aj nejaké peniaze. Takých mužov bolo v jeho živote ale veľa. Preto si myslím, že ten človek, má nejakú poruchu, len nechápem o čo ide, ani čo sa dá s tým robiť? Ďakujem za radu

pompom

Po dvoch rokoch chodenia to musi byt poriadny šok.možno má nejaké také sex chute ktoré mu žena s ktorou by bolochotný do manželstva maloktorá splnila.

Ja by som sa aj spýtala akoje to v sexuálnom živote jeho či cíti že splnaš všetky jeho očakávania ,lebo ak je bi aj to je možné že skor bude gay alebo nevieš ku komu skor inklinuje, a ty nikdy jeho očeakávania v sexe neuspokojíš, podla mna si len budeš robit iluzie.

Rýchle rozist sa s nim a nájst iného ak je bi a mla vzutah s mužmi možno bude skrytý homosexuál a ty si bola len figurkou navonok.vela homošov sa aj ožení a mi mo manželstva udržuju sex vztah s mužmi.

lutujem ženy čo sa za gayov vydaju a oni potom ked už deti odrastu povedia už chce byt štastný s mužom, lebo ženy ho nevzrušuju.hm.....

Zlatovlaskaa

ty volee chúda dievča.. no čo máš robiť ??? okamžite sa s ním rozísť...by mi bolo zle z takého človeka

belize

Vraj neexistujú bisexuáli, bud hetero, alebo homo, ale nič medzitým..S mužom s takou minulosťou je riziko mať vzťah, či sex, hrozia všelijaké choroby. Na ospravedlnenie jeho konania, môže ísť o nejakú poruchu sex. správania sa a prístupu k sexu a k sex.objektom. Dávaj si bacha a rýchlo to s ním ukonči, škoda 2 rokov a bud celá happy, že nemáš ešte žiadnu pohl.chorobu!!!

fero11111

a ty si kde bola 2 roky? ty vole co tvoj instiknt zeny nikde nic kedy to stihal a co teba stihol urobit furt?

odid od neho cim skor zahodene 2 roky

vinea

Magy Ti to veľmi pekne a zrozumiteľne napísal..
Vieš, takýto ľudia sa nemenia...síce verím v zázraky, no v takéto nie
Takže buď sa s tým naučíš žiť (no pochybujem, koľko by si asi takto vydržala a tie pochybnosti ktoré by Ti stále zaťažovali myseľ vnútro, riziko pohlavných chorôb, vyššia možnosť než u iných že ťa aj tak raz časom opustí kvôli inej inému atd atd)....alebo to radšej ukončíš a zídeš z kratšej cesty (kým Vás nespája manželstvo deti rodina).
Koľko má vlastne rokov?

lea128

Az za cudujem, ze to beries tak, ze sa ti zrutil zivot, skor by som povedala, ze konecne sa ti otvorili oci. 2 roky si musela mat ake ruzove okuliare na ociach, ze si si toto nevsimla absolutne?? Mozes byt najstastnejsia na svete, ze si sa to dozvedela, ze s nim nemas deti, niesi za nho vydata... na 2 rocny vztah sa da zabudnut este v pohode, horsie by to bolo po 6-8-10 a viac rokoch. Takato zavislost sa neskutocne tazko riesi, poznam osobne jeden pripad, ten clovek ma 50 a bojuje s tym cely zivot, znicil zivot svojim 2 zenam a nikdy sa z toho nedokazal oslobodit uplne, aj ked mal obdobia, kedy par rokov bol v klude, po case bol tam kde predtym. Taktiez kazdeho klamal a nikto by to na nho nepovedal, aj ked ti co ho poznaju velmi dobre, si uz vsimli, ze nieco nie je uplne v poriadku...Ja by som takehoto cloveka hned opustila, nie ze mu budes chciet pomoct silou mocoou, myslim, si, ze je to zbytocna namaha a dojebes si zbytocne cely zivot. Ja by som ho hned znenavidila a zabudla na tento cely zly sen...Je to dost silna zavislost, mozno z casti zato aj nemoze, ale moze zato, ze ti klamal cely cas a tvaril aki ti je verny. Takyto clovek nedokaze milovat, zapamataj si to !! Nato ma v hlave prilis velky psychicky blok...