Ako zlepsit vyzor prs?

Magy

podstatne lepsi tvar prsiam, hrudi a telu celkovo mozes dodat len pravidelnym a intenzivnym cvicenim s pridanim masazi danych partii.
schudnutim (nizsim prijmom kalorii nez mas ich vydaj) len znizujes mnozstvo podkozneho tuku a prsia budu este viac "ovisat", pretoze stracas objem tela ale mnozstvo koze ostava. budu vyzerat este vias "splasknutejsie", nez su teraz.
tym ze budes spevnovat svalstvo, bude sa spevnovat a upravovat aj vsetko ostatne - vazivo, koza...
jednou z dolezitych veci je si uvedomit, ze genetiku jednoducho nezmenis, to je nieco, co mas dane a hotovo, su hranice, za ktore nebudes moct zajst - ak neratam zasah chirurgov.
aj tvar a velkost prs je dana genetikou. to, co ty povazujes za neesteticke, sa ale moze pacit niekomu inemu. mozno nie tie ovisajuce prsia, ale spicate ano. doporucujem nefixovat sa na nejaky tvar, ktory vidis v modnych ci erotickych magazinoch. vacsinou totiz na publikovanie vyberaju best of best, "etalon krasy", ktory ma tak 0,1 promile zien, mozno ani tolko. uvedom si, ze takto vyzerat NIE JE standard, ale prave naopak, vyber z vyberu a neexistuje, aby takto mohla vyzerat co i len mensina zien, o vacsine nehovoriac.
pokial si zdrava, mas pracu a chuti ti jest a kakat, neries taketo kraviny. ;)