Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

maria5751

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Green Coffee viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg

dejzinka

Ahojte žienky, chodí tu ešte sem tam niektorá z vás? Nechcete niekto začať s touto diétkou alebo ako sa vám darí po tom, čo ste ju držali?

Miriama11

urcite zo zeleniny mas take brucho.tak jedz viacej masa a menej zeleniny.

och vikend je najhorsi pri tejto diete :( minule som porusila dietu, dala som si sladky jogurt, nieco mi uz chybalo :) hrozny zivot :)

Dana85

Tak ja som potrebovala 5 kíl dat dole a teda stale to jedno sa drží, ale mam brucho strasne nádute . A myslím ze zozeleniny lebo jej ozaj dost zjem, ale tak iné mi ani neostáva pri diéte:(

Miriama11

o dva dni na to ako som prestala sportovat vaha sla dole skoro o kilo. Takze moja teoria je taka, ze sice pocas toho co cvicim neschudnem, ale ked prestanem tak pojde naraz viacej dole gramov :)

Drzim tu dietu asi 2 tyzdne a 5 dni, ale sem tam krizu :) hlavne ked vidim, co papa rodina :)

Dana85 - posledne kilo? to je skvele, ja mam este dlhu cestu pred sebou :) ani neviem ci sa dockam takeho niecoho, ze posledne kilo :)
Vsetky moje diety skoncia v polovicke, lebo uz ma to prestane bavit, ked neuvidim hned vysledky :)

dana85

tak s tym cvicenim mas pravdu, lebo ja od kedy cvicim, nic som nezhodila a som nevedela preco. a to uz len posledne kilo chcem dat dole

Miriama11

Ano tato dieta je vyborna, ale tento tyzden som takmer nic neschudla :) vaja stoji. zrejme preto, ze som trocha sportovala :) odporucam nesportovat.

A vam vsetkym, ako to ide?

ivana.z

Tato dieta je vyborna! Na co si treba napriklad davat pozor su otruby. Vidim, ze pandorica z nich pecie muffiny ;) Co, ale malo kto vie je, ze iba tie nemlete otruby maju v sebe potrebne vitaminy a vyzivne latky. Vo vacsine obchodov ale maju iba tie mlete (vyzeraju pomaly ako prach). Je preto lepsie trosku preskenovat internet a radsej si objednat aj drahsie ale nemlete otruby ;)

Ivana Zakvoa
Medaprex

Miriama11

Ahojte,
ako sa vam dari? Ja nehladujem, nie je to pre mna narocna dieta, ale neviem ci budem vediet vydrzat mesiac sa takto stravovat v 2.faze :) aj ja som niekde citala, ze min. mesiac sa nema cvicit, co mi vyhovuje :)

DM je velmi dobre ze ti stoji vaha aj ked zhresis :) ziadny jojo efekt.

DM

dejzinka,ked mas rada pohyb tak OK,ale mala by to byt len chodza...lebo cvicenim ti rastu svaly z tolkych bielkovin...