Čo mam robiť?

Magy

mila kika, okrem vyssieho veku a zrelosti na take veci si budes potrebovat si uvedomit niekolko veci.
co vlastne chces, co znamena pojem zodpovednost a ako sa riesi komunikacia vo vztahu. cim skor s nou zacnes, tym mensie problemy s nou budes mat v dospelosti pri naozaj vaznych vztahoch.
ak mas nejake problemy v momentalnom vztahu, nie je nic jednoduchsie ako si to vydiskutovat s partnerom a bud ich poriesite, alebo sa zhodnete, ze si uz nemate co dat a vztah sa konci, kazdy idete svojou vlastnoou cestou. robit to vsak treba ferovo, aby sa ani jedna strana necitila podvedena, oklamana. tebe by sa tiez nepacilo, keby si sa nahodou dozvedela, ze tvoj sucasny priatel bol s nejakou a ked by si mu to vytkla, tak by ti len vmietol do tvare ze vsak co si chcela, ked on ta uz davno nelubi. pekna predstava??
za dalsie, co chapes pod pojmom "mat chalana"? vztahy su rozne, ale mam dojem, ze vzhladom na tvoj nizky vek je akykolvek vztah este len take platonicke zalaskovanie a laškovanie.
no a nakoniec - nikto ti neporadi, ako zbalit toho, co sa ti paci. pretoze kazdy sme ini a na kazdeho plati nieco ine. mozes tu najst tisic rad a fungovat nemusi ani jedna.