fit postavicka

Príspevok v téme: fit postavicka
fraisee

Baby ja sa vam cudujem. Drzite diety, chcete byt stihle ale zeby ste si namiesto kadejakych blbych ryzovovych, mliekovych a rozlisovacich si sli trochu pocvicit, tak to nie. A zapamatajte si ze pekna postava nie je chuda ale PEVNA (z cvicenia, samozrejme).To znamena, ze nie byt mlandrava ale sem tam by sa mal aj nejaky sval rysovat.

zaba

milý datel,s tou stravou celkom nesuhlasim,lebo ja aj ked zjem pol kila cokoladay,a k tomu nutelu a dake kolace,co ja dost casto,a potom si 2 alebo 3 hodiny pocvicim,tak nepriberem,dokonca sa mi stalo,ze som aj chudla

moniqa87

no fuuuuj, tlacenka a to ako komu chuti? ja mam najradsej zeleninu, ovocie a nejake pekne masko kvalitne.... hmmm... ale neodpustim si obcas cokoladu :-)))

fraisee

mili spoluobcania, samozrejme ze cvicenie + zdrava vyziva je samozrejmost. neradim aby ste jedli jelita, chcela som poukazat na fakt, ze baby drzia hladovky namiesto zdraveho pohybu. a inac( datel a podobne typy) : som napisala vyrysovana pevna postava, coz z toho LOGICKY vyplyva, ze pohybom a ZDRAVOU stravou sa k takej postave neda prist. takze hybte sa a nejedzte tlacienky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)

lenoccka

ja jem vtedy ked mi chutí a ked som hladná, mna nebaví celý deň zobkať dáke zrno... nie som tučná, ani anorektická, som akurát a cvičiť chodím len preto aby som aspon dako zabila voľný čas a uz ma to aj baví:)

datel22

ach baby preco to nechcete pochopit. to co zjes je velmi dolezite. a nevynahradi to beh ani nic ine. ja posilnijem uz nejaky ten rocik a o tom ako zchudnut a ako pribrat viem skoro vsetko. ak budes sportovat a nedavat si pozor na stravu tak priberies svaly a tuk. ak budes jest iba kvalitne potraviny a z mierou a hlavne casto!! tak schudnes tuk a trosku aj svaly stratis. nejedz 300g potravin naraz ale si to rozdel do 3 davok po dobu niekolko hodin.

moniqa87

fraisee, tak ti poviem asi tolko, ja som nikdy tie extremne diety neuznavala, aj preto, ze mi chuti jest, tak radsej cvicim a snazim sa ako tak aj zdravo jest...

datel22

hmmm poviem ti ze strava je omnoho dolezitejsia ako trening. mozes byt pevna a silna jak hovado ale ked budes jest vsetko co ti pride pod ruku tak celu tvoju peknu vypracovanu postavu prekrije tuk