Správny prístup

Príspevok v téme: Správny prístup
mrsjam

Ahoj, takže chcela by som sa poradiť, prečítať si pripomienky a rady. Takže mám 164cm a 52kg, čo mi nevadí, ak sa na to pozriem z tejto strany, ale nemám žiadne pekné ploché bruško, ale skôr tukové, mäkké alebo ako to nazvať, nie zas také veľké ale mám a chcela by som sa ho zbaviť a pekne troška vyformovať.
Začala som cvičiť (3-4x do týždňa cca, asi po hodinke), nútim sa viac piť (keďže niekedy vypijem dokopy asi tak liter) a strava.
Napr včera som zjedla: čokoládovo vanilkový jogurt, 2 kaiserky so syrom a šunkou, ovocný jogurt s grankom (nemala by som, ale inak ho nezjem) a medzitým mrkvu.
Dnes: zase kaiserka so syrom, špenát s vajíčkom, medovník (jeden!), a zase pomedzito mrkvu.
Mám takto šancu schudnúť? Na váhe mi nezáleží, ale navonok aby bolo vidno výsledky (za akú dobu?) alebo čo pozmeniť.

Ďakujem.

mrsjam

to zuzka382 .. mám to nehovorím, ale keď ťahám 3 dni za sebou 12-ky, tak si nemám kedy variť a nato, aby som si objednala peniaze nemám, keďže som v práci začala a mám obmedzené financie až-až

to Fero M. som si toho vedomá, ale teraz to nemám ako zmeniť moc

zuzka382

Verím že v práci máš aspon možnosť si niečo zohriať, mikrovlnku a tak. Zamestnávateľ ti to MUSI umožniť, na toje zákon, tak sa nevyhováraj.

mrsjam

to zuzka382.. viem, že to nie je nič moc, ale ono to nejem hocikedy, ale pravidelne, každé 3 hodiny cca, a to teplé jedlo bolo dnes napr ten špnát, a včera nič, to je pravda, ale pri 12-ke v práci som si viac dovoliť nemohla a niekedy to tak proste je

zuzka382

TO je uplny nezmysel písať takto každu somarinu čo položiš do úst. ide o celkový pristup a druh potravín, nie konkrétne.
a normálne teplé jedlo máš kde?
stravovať sa treba pravidelne, nie čo príde aj ked je to len jogurt.

Dadula56

Cele zle...pozri stranky Vlada Zlatosa. Ono je to trocha zlozitejsie, nez sa niekomu chce pisat a nez sa da napisat do prispevkov.