Dedik Jan - skúsenosti

Rudo1

Mňa vyšetrovala jeho dcéra. Netrafila mi ani jednu chorobu, ktorú som mal akože prekonať.
Kúpil som si viacero kvapiek, ale všetky skončili v koši. Bol som vtedy čerstvo po infarte a bajpase. Napriek tomu, že na nich bolo napísané, že nie sú vhodné pre kardiakov a viackrát som si to nechal potvrdiť, že ich môžem používať aj ja, po prvom použití som skončil na pohotovosti so super vysokým tlakom a kvapky skončili v koši. Asi jeho pani dcéra vôbec nevie, čo predáva.

Poskodena

Hruza ,velmi zle mi bolo po jeho zazracnych kvapkach. Skusala som mesiac prestavku a zasa zle. Po troch mesiacoch som znova skusala este horsie. Neviem co tam miesa , ale na mna a moju kamaratku, to nefunguje. Uz nikdy viac ,kvapky skoncili v kosi. Taka nepodarena homeopatia. Navyse mala som velmi zly pocit, ked som tam bola.

Hudinka5

Ja, mám s pánom Dedikom dobre skusenosti. Pomohol môjmu synovi s exemom, nevymizol zatiaľ exem úplne ale po užívaní jeho kvapiek sa veľmi výrazne exem zlepšil, vtedy to mal v hroznom stave. Mne pomohol s veľmi bolestivým a nepravidelným menzesom, a pomohol aj ďalším 4 kamarátkam s ich problémami. Negatívnu skúsenost zatiaľ nemám.

poskodeny

MAM S NIM VELMI NEGATIVNU SKUSENOST
Z OCI MI HADAL AKE CHOROBY MAM-NIC Z TOHO CO POVEDAL NENI PRAVDA _PONUKOL MI KVAPKY A NEJAKY PRASOK
CO MA STALO 50 eur A O TOM TO VSETKO JE
JE TO PRE NEHO BIZNIS _KVAPKY NEPOMOZU A PRASOK
JE TAM NAPISANE-BILINKOVY PRIPRAVOK -CO NEMA NIC SPOLOCNE S BILINKAMI-JE TO PRASKOVY CUKOR MIERNE PRIFARBENY-TAKZE AKY LIECITEL JE TO LEN DALSI PODVODNIK
CO TOUTO CESTOU LAKA PENIAZE OD NAIVNYCH LUDI
BOL SOM PRVY KRAT V ZIVOTE-A NAPOSLEDY ON LEN HADA AKE MATE CHOROBY ZARADUJEM HO AKO PODVODNIK LIECITEL-NELIECITEL

Eddie

Mal som skusenosť s týmto liečiteľom. Používal som kvapky a akýsi prášok na atopickú dermatitídu no po mesiaci bol efekt nielenže nulový, ale atopia sa mi tak prudko zhoršila a rozšírila na miesta, kde som ekzém nikdy pred tým nemal napr. krk (na čo doplácam dokonca aj do dnešného dňa). Túto skúsenosť som mal v roku 2005 a od vtedy radšej ruky preč od ľodových liečiteľov. Možno je zopár, ktorý by mi seriózne pomohli no na základe tejto zlej skúsenosti som si urobil obraz aj o ďalších.

zitka

Nie, nepomohol mi. Skúšala som to u neho dokonca opakovane, ale výsledok bol nulový. Pán Dedík, neviem aký ste boli kedysi, ale dnes je to už iba o peniazoch, že áno? A tie vyliečené ekzémy ľudí, ktorí si tu zrejme vymýšľajú, by som rada videla. Škoda peňazí. A škoda jeho dobrého mena, lebo možno zo začiatku aj vedel pomôcť. Ale s jedlom rastie chuť a pán Dedík to v tomto smere skutočne prestrelil. Tie pochvalné výkriky má podľa mňa na svedomí placebo.

Akcishim

Dobrý deň,
pán Dedík je vynikajúci človek a mne pomohol. 19 rokov som bojovala s atopickým ekzémom a alergiami, až sme sa na základe článku v časopise za ním vybrali. Vtedy som mala 20 rokov. Naordinoval mi kvapky i tinktúru na potieranie v prípade svrbenia na 3 mesiace. Asi po dvoch mesiacoch sa môj stav rapídne zhoršil, niekoľko dní som nemohla asi odísť z domu. Následne začal ekzém ustupovať. Po troch mesiacoch pri kontrole mi dal opäť ďalšie kvapky a povedal, že mám postupne začať jesť všetko, čo som predtým vôbec nejedla: citrusové plody, čokoláda, kyslé jedlá, štipľavé.. tí čo sa trápia s ekzémom, vedia.. Ekzém postupne úplne vymizol a ja som ku koncu tejto trojmesačnej fázy jedla aj mandarínky či mak, čo bolo pred tým NADOBRO ZAKÁZANÉ! :-) Potom som išla ešte raz a pán Dedík mi povedal, že som vyliečená.. neviete si predstaviť ten pocit. Asi po roku som mala v škole nervové vypätie, ktoré mi spôsobilo Herpes Zoster a lekári mi nasadili silné antibiotiká. Ekzém sa nachvíľu opäť vrátil. Zachovali sme však chladnú hlavu, kontaktovali pána Dedíka, opäť som absolvovala trojmesačnú kúru a odvtedy mám pokoj. Teraz mám 28 rokov, už ani neviem, čo je ekzém (klop klop), krémujem sa hocičím a jem všetko.. každopádne z vlastnej skúsenosti odporúčam okrem návštevy pána Dedíka aj psychohygienu - my atopici sme väčšinou neurotici :-) Ahojte

nuf

mne nepomohol,tak isto ani mojej mame nie a tak isto ani sestre a tiez nie kolegyni a ani jej synovi.liecili sme sa dlhsie,vyse 2 rokov.

Deria

tina, dakujem za info. moj brat so svagrinou beru tiez nejake kvapky ale podla toho, co pises, zrejme sa musia uzivat dlho, takze treba vydrzat.