Som nesvoj pri niektorých ludoch

Príspevok v téme: Som nesvoj pri niektorých ludoch
minimen

Zdravim... Som tip,agresivnejsi,viem byt v pohode,vela kricim ,blazon,výrečný...Takyto som doma,vonku ked som s pár ludmi ,ale ked som s ludmi s mojou terajsou partiou ,ktoru az tak dlho nepoznam,alebo s mojim dievčaťom tak som uplne nesvoj. Jednoducho mam pocit ze tam nepatrim ,ale patrim niekde na štadion a potrebujem takych ludi ako som ja. Velmi ma to hneva,lebo som si to vsimol na sebe a potom sa citim ako debilko ked sa spravam tak inak a nie tak ako ma poznaju MOJI ...

minimen

Praveze aj minule sme sa rozpravali ,ze som najrychlejsie z nich vsetkych zapadol do novej partie.. A hej je to mozne,niekto z vas napisal ze instinktivne strach z toho ze si budu mysliet ze som dement,ked budem sam sebou..vela krat mi to hlavou preletelo,len mi to nedoplo.. casom ked tam budem ,sa urcite budem spravat svojsky

Rejka

Haha ja si úplne viem predstaviť ako by sa tvárili, keby si s nimi/s ňou teraz začal byť sám sebou. Pretože to proste vyzerá, že sú zrejme trochu inej povahy. (Alebo sú ako Ty, to neviem, nenapísal si :) )
Ale podľa toho, ako sa opisuješ ťa vidím ako spontánneho fajn človeka, tak neviem, z čoho máš 'strach'. Ľudia ako Ty väčšinou zapadnú. Buď proste sám sebou, uvidíš čo to spraví.

ortodocx

@minimen
Myslim ze mas tak trochu strach (instinktivny) byt sam sebou pred tvojou terajsiou partiou a priatelkou. Chces sa proste pacit a podvedome tusis ze by si ich mozno odstrasil tvojim agresivnejsim/blaznivejsim JA.
To by si ale nemal skrivat, skus byt sam sebou. Jasne ze je mozne ze sa im nebude pacit tvoja skutocna povaha ale s tym nic nenarobis. Lepsie tak akoby si sa mal pretvarovat ci byt nesvoj cely cas ..

Matej

nirvana príspevok bol zmazaný z dôvodu, že tu nemáš hodnotiť zakladateľov tém ale ich problémy.. tak sa tým riaď.. a bez vulgarizmov, ktoré som už u teba postrehol v nejednej téme, lebo to budem riešiť inak..

Bruno333

Skus volaky doplnok stravy aby si sa uvolnil napr. konopne semienka, maju to v BIO obchodoch a je to fakt dobre na nervy...

nirvana

Ak sa cítiš ako debilko, ked sa chovas ako slušný človek, tak ti môžem povedať len toľko, že si....tak sa snaz nebyť.