Obcas mam chut...

Kvety zla

preco by mal ist za psychologom alebo sexuologom?
ja si ani nemyslim ze ma problem. nie vsetci ludia maju stopercentnu sexualitu. on ani nemusi byt bisexual. jednoducho je to chlap ktory ma rad zeny ale predstava penisu ho vzrusuje. mozno trochu narcizmus? :)
mna by skor zaujimalo ci ma taketo skusenosti, alebo ide iba cisto o predstavy ktore neplanuje naplnit. pretoze ak su to iba fantazie, tak vobec nie je co riesit. ved kazdy mame v hlave veci, ktore nas teoreticky vzrusuju ale realne to az tak nechceme.

mellisa

Tak s tým problémom zajde za psychológom alebo sexuológom, čo čakáš, že čo ti tu kto poradí, veď tu je to samy laik...Tu ti môžeme vyjadriť len svoj názor, ale radu veľmi nečakaj.
PS: Očné tiene neriešim, kedže si ich nedávam, len linku :)

marekdrobny

dakujem za normalne prispevky, melisa vidis ty mas mozno problem aky ocny tien si das dnes, ja mam problem takyto, viem ze to nie je normalne, keby to povazujem za normalne tak sem asi nepisem

JahO_Odka

Melisa, pýta sa ťa na rady, drísty si nechaj.
A Marek, možno sa za tým ozaj skrýva trochu bisexuality. Ja som taktiež bisexuálka, mám 22 rokov a normálny vzťah s priateľom. Ale páči sa mi na ženách ladnosť tiel, pekné krivky, elegancia, taká dráždivosť... muži ma priťahujú viac, ale na ženy sa mi občas proste lepšie pozerá. No sex so ženou som nikdy nemala a ani by som nič viac ako povedzme že petting nevyskúšala. Možno sa tvoja sexualita ešte formuje. A možno aj moja :)

marekdrobny

mam 23, a nemam chut na chlapov, iba na penis, potom to prejde a pripadam si nechutny ako pise melisa, ale podobne prispevky si pls odpustite uz, som zvedavy na rady nie na konstatovanie na urovni zaklady, vdaka

Magy

nepises ani vek, ani svoje dalsie sex. skusenosti ci predstavy.
mam len dojem, ze si este mlady a v sexualite sa hladas. je to normalne, s dospievanim tieto myslienky sami zmiznu a ostanu len tie, ktore patria k tvojej sex. orientacii.
ak casom zistis, ze si napr. bisexual, tak budes bisexual. a co?

alibi

mam takeho kamosa.. vzdy bol totalne na baby aj mna balil neraz, uz sa ozenil je stastny a spokojny. ale priznal sa mi, ze je bi a niektori muzi ho vzrusuju. ale nevidi na tom asi nic zle.