Bolest v oblasti vajecnikov pri chodzi

nel2342

zápchu občas mám ale stravujem sa relatívne zdravo s veľkým podielom vlákniny v strave, teraz som si ale nasadila takú diétku kde jem menej ako zvyčajne, tým pádom aj menej "vylučujem", mňa to už tiež napadlo či to nebude to. ja ale cítim presne jedno jediné miesto, tam ma tak tupo občas pichne, ja som si takmer istá že to je vaječník

mellisa

Je možné, že myslel, ale to by si mala bolesť na pravo od pupka nie na ľavo :) A ma teraz napadlo, nesúvisí to s črevami, totiž myslím ako či nemáš zápchu.

mellisa

Ako píše kostra, môže to byť ovuláciou, niektoré ženy maju počas nej bolesti, dokonca aj mierne krvácajú. Ak ti to bude trvať viac ako takých čo ja viem 5 dní, tak zájdi za lekárom.

nel2342

mám 24, nepravidelný menzes som mala vždy okrem obdobia užívania HAK.. ženský mi na to chcel predpísať nejakú hormonálnu liečbu, ale ja príliš nechcem, pretože mamina prekonala rakovinu prsníka, neviem nejak sa bojím brať hormóny.. keď pravidelne pijem alchemilkový čaj tak je ten cyklus relatívne v poriadku, no nikdy nie presne 28 dní. takže mierna bolesť okolo ľavého vaječníka môže znamenať cystu?

mellisa

Neviem koľko máš rokov, ale nemusíš to sem písať ak nechceš, len či už chodíš ku gynekológovi, je tam podľa mňa určitá pravdepodobnosť, že to bude asi cysta, ten nepravidelný cyklus a bolesť, hm neviem, len tipujem.

nel2342

menzes mám nepravidelný, mala začiatkom decembra. myslíš že to môže byť cysta? ono tá bolesť nie je veľká a je len občas, no znepokojuje ma to dosť.