Nechali ste niekoľkoročný vzťah kvôli inej žene na obzore?

Slecna A.

severin, urci si hlavny dovod preco by si to chcel urobit? Len preto, ze je na obzore lepsia zena? Fajn, to by potom znamenalo, ze aj ked mam super vztah, ale vyskytne sa na obzore lepsi chlap (v niecom), tak zahodim ten super vztah kvoli niekomu lepsiemu?? Myslim si, ze sam dobre vies ako to je. Ak premyslas nad inou zenou, je jasne, ze tvoj terajsi vztah nefunguje. Lebo vztahy sa nerozpradavaju preto, lebo mame uzasneho partnera, vsetko klape a ZRAZU najdeme niekoho o kusok lepsieho. Ak to u vas zacina skripat, bud sa vedome obaja posnazte o napravu (pretoze sa to da), alebo sa rozidte, no za dovod si nedavaj to, ze si stretol niekoho lepsieho. Ten niekto "lepsi" ti akurat tak moze vyzdvihovat vsetko to "nedobre", co vidis na svojej partnerke. Ale priznaj si hlavne sam pred sebou, ci ten vztah celkovo funguje, ci nie...

Bella444

Ak si nad tým začal uvažovať, niečo vo vašom vzťahu nie je v poriadku a už nikdy ani nebude...
Ak si sa už niekoľkokrát snažil dať to do poriadku, ale snaha išla len od teba, nemá to zmysel...
Ak si stretol spriaznenú dušu a cítiš, že by si s ňou mohol byť šťastnejší, strácaš teraz čas...už si si mohol užívať.

yahoo

Ahoj tak ja som spravila tak isto ako aj TinaM.Lenze to bol asi jediny sposob ako uniknut z byvaleho vztahu.Inak som sa ho skoncit bala ale to uz je o inom... tam bol agresivny priatel a tento s ktorym som teraz mi v tu dobu padol akurat do rany.Spoznali sme sa tak nevinne az z toho vznikol vyborny vztah ktory trva uz skoro 2,5 roka.
Takze ja si myslim ze clovek ide menit partnera len z toho dovodu ze vo vztahu v ktorom je nie je nieco v poriadku...
Keby ti terajsi vztah vyhovoval, tak by si o takomto niecom ani nerozmyslal.

plyska

Myslim si, ze ak clovek skuma, ci niekde moze byt niekto lepsi ako je jeho partner, tak nikdy nebude s nikym spokojny, pretoze aj keby nasiel partnera ktoreho bude na zaciatku povazovat za toho najuzasnejsieho akeho do vtedy stretol, po istom case zacne spoznavat jeho chyby a zacne pochybovat opat. Vzdy mozes stretnut niekoho lepsieho, avsak aj tvoj partner- co je v tomto pripade pravdepodobnejsie..

kafe

rozhoduj sa nie kvôli nádeji, ale kvôli tomu ako vám funguje TERAJŠÍ vzťah. Ak funguje čiastočne, si aj spokojný aj nespokojný, čo si robil preto aby to bolo lepšie? Nič. Nová partnerka vzťah nezlepší, pretože jej partnerom budeš zase len TY a zase budeš robiť prd pre to, aby vzťah bol viac než fajn.

blecha

ja som tiež žena a mám už veľmi dlhý vzťah s mojím priateľom, ale ak by som nad niečím takým začala uvažovať, asi by niečo v našom vzťahu už nefungovalo.

Za tých mnoho rokov čo sme spolu som ešte nikdy nemala chuť opustiť môjho milovaného kvôli inému. Pretože ho milujem a chcem byť s ním.

Ak ty takto uvažuješ, tak sa asi niečo deje a mal by si sa o tom najskôr porozprávať so svojou priateľkou. Ak už s ňou ale naozaj nechceš byť, tak načo si sňou? Zo zvyku?

TinaM

Ahoj, pytas sa sice hlavne muzov, ja som zena. Ale ja som to urobila. Ani nie tak preto, lebo som si myslela, ze ten dotycny novy je perspektivna buducnost. Skor som to videla ako unik zo vztahu, kde som nebola spokojna. Cize si myslim, ze ak to chlap/clovek urobi, je to preto, lebo v dlhorocnom vztahu nie je spokojny.