Migréna

Príspevok v téme: Migréna
tamina123

Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 15 rokov a už približne dva roky trpím migrénou. Bola som sa viacerých vyšetreniach a bolo zistené, že migrénu mi spôsobuje krčná chrbtica a poslali ma na rehabilitačné cvičenie. Kým som cvičila, bolo všetko OK, ale keď som prestala, migréna sa obnovila. Nebudem na cvičenie však chodiť večne a tak sa pýtam, nepoznáte nejaké iné riešenie, čím migrénu zmierniť? Vody pijem veľa, stravujem sa pravidelne, no nič nepomáha. Vopred dakujem za odpovede.

pompom

KED SOM MALA NEZNESITELNU BOLEST HLAVY SOM INTUITíVNE UROBILA TOTO:2 CVIKY

1/PRED POSTEL SI KLAKNI NA KOLENá HLAVU SI OPRI NA POSTEL TAK ABY SI CITILA SA TI PREKRVUJE PRUDI KRV DO MOZGU,MYSLíM JE ODKRVENá ,POSTUPNE CITIš AKO Máš HLAVU OPRETU O POSTEL NIEčO AKO CVIK JOGY.

2/UROB CVIK JOGY KLAKNEš KOLENAMI NA ZEM/AKO PES NA 4 NOHáCH/ SI A HLAVU SI NAHNI DOPREDU NA ZEM POLOž A OSTAN V TAKEJ POLOHE, ABY SI CITILA HLAVA SA TI PREKRVUJE,HLAVU MOžEš POSUVAT OPIERAT O TU čAST HLAVY KTORá TA BOLI RAZ NA čELO RAZ VIAC DO ZADU INTUITíVNE TO BUDEš CITIT KDE A AKO.OSTAN V TAKEJ POLOHE AJ 10,15 MINUT A AJ VIAC, JA SOM BOLA AJ 20 MINUT, ZMIZNE BOLEST, PREKRVí SA TI HLAVA,MYSLíM VLáSOčNICE SU ZTIAHNUTE ODKRVENé A POTREBUJEš HLAVU MOZOG PREKRVIT

3/ACYLPIRIN ABY SI ROZšIRILA VLASOčNICE S CITRONOVýM čAJOM.A CESNAK NA CHLIEB

MartinaV

Migréna je velmi boloestivý typ bolesti hlavy. Medzi ďalšie priznaky patri nevolnosť, zvaracanie, zvýšená citlivosť na svetlo. Ženy trpia migrénami oveľa častejšie než muži. Migrény môžu byť spustené stresom, úzkostí, nedostatkom spánku alebo jedla, jasným svetlom, hlasnými zvuky a hormonálnými zmenami.
Doporučujem použiť zmes esenciálných olejov PastTense - zmes esencialnych olejov wintergreen, levandula, mäta, kadidlo, cilantro, majoránka, harmanček rímsky, bazalka a rozmarín. Stačí jedna kvapka na zátylok, spánky a čelo a bolesť sa rychlo vytratí.

TinaM

Tamina, ani nevies, ake mas stastie, ze ti pricinu migreny odhalili. Vela ludi to stastie nema a ani nevedia, co maju zmenit, aby to prestalo. Myslim si, ze to,aby si sama doma cvicila, je to najmenej, co mozes pre seba urobit. Mas problem, lekari ti povedali,ako ho vyriesit, takze myslim si, ze inu radu nepotrebujes.