Remington IPL

Príspevok v téme: Remington IPL
lisbeth

Ahojte. Chcem sa popýtať na tento prístroj. Ak ho máte, napíšte mi prosím nejaké skúsenosti, ale hlavne by so chcela vedieť, že ak mi teraz zarastajú chlpy aj po epilovaní aj po klasickom holení žiletkou, či po používaní remingtonu už nebudú. Je to dosť drahé a niekde som čítala, že účinná je len 6000 a tá je zatiaľ najdrahšia. Píšte prosím, už som zúfalá z tých chlpov. Vopred ďakujem. :D

sju

Viem, že sa ho neodporúča používať na tvár, ale chcem sa opýtať, či ho niektorá z Vás predsa len nevyskúšala použiť aj v tejto oblasti. V salónoch používajú IPL s omnoho vyšším výkonom aj na tvár, preto veľmi nerozumiem prečo by sa nemohol použiť aj tento.

liv99

karin: nevypadnu hned po prvom pouziti, ale postupne po pravidelnom (napr. v oblasti bikin mi uplne prestali rast po 3 pouzitiach, na nohach to trvalo dlhsie)

liv99

lisbeth: kupila som ho cez www .lacne-nakupy. sk za cca 230E (3 ziarovky v baleni), tam ho mali vtedy najlacnejsi:)
btw 1 ziarovka mi vydrzi 3x nohy+bikiny+podpazusko, ale plocha ktora sa "obleskuje" musi byt uplne hladko oholena, inak sa ziarovka minie rychlejsie, lebo svetlo zaberie celu dlzku vyrasteneho chlpku, nie len bodku a teda to moze skratit jej zivotnost aj o viac nez polovicu. vlastna skusenost :)

lisbeth

tak o tomto som ešte nepočula a nenašla som ani nijaké fóra. Myslím si že to je tiež účinné, ale radšej by som kúpila ten Remnigton IPL, pretože po internete som našla veľa recenzíií...neviem fakt, čo je lepšie.

liv99:
Za koľko a kde si kúpila ten remington?

Karin12

a čo poviete na toto majú to v Nay,je to niečo podobné?nemáte s tým niekto skúseosť,Rio LAHC2 Laserová depilácia.

liv99

ahoj, ja ho mam, 5000, funguje. dlho som sa rozhodovala, ci do neho investovat, ale nelutujem, fakt ani minutu. som ten typ ala "snehulienka", tmave vlasy, svetla koza. ked som si oholila nohy, tak cierne bodky boli stale vidiet, tak som zacala depilovat voskom a strojcekom, po cca 2-3 rokoch mi zacali chlpky na nohach strasne, ale fakt straaasne zarastat. najviac som sa hanbila, nemohla som fungovat ani na ziletke ani na vosku... tak som to riskla, kupila toto domace ipl a poviem ti, naaaaajkrajsia koza na nohach, cierne bodky su fuc, nic nezarasta, ziadne denne holenie...prve vysledky som mala cca po 3 pouzitiach, treba byt trpezlivy a teraz pravidelne cca kazde 3-4 tyzdne obleskem. som 95% hair free :) nieco stale rasite, ale je to velmi jemne, "omracene" :), neviditelne. to je pre tmavovlasku ako ja uplny raj. pouzivam na nohy, podpazusie a okolie plaviek (domace sukromie je na nezaplatenie). predtym, nez som si ho kupila, tak som sa aj priamo tu na tomto fore s niekym o tom bavila a tam ta skusenost nebola pozitivna, ale za mna je 100percenta spokojnost! takze odporucam. chod do toho. teraz som si tymto prispevkom na chvilku spomenula na moje trapenie so zarastanim a ciernymi bodkami hned po oholeni a az mi zle prislo, som najvdacnejsia ze som tuto masinku objavila, heh :))