Taky jeden zivot

Príspevok v téme: Taky jeden zivot
otazkaaa

skratka o mne..mam 28 rokov, VS vzdelanie, pracu..v 24 som ukoncila niekolkorocny vztah, dovody nechcem rozoberat..odvtedy som ako v zacarovanom kruhu...moj ex sa stihol uz aj ozenit, nedavno sa mu narodilo dieta..ja som uz vyse 4 rokov sama a tu je ten kamen urazu...nechapem, v com je chyba...uz som z toho zufala, nebavi ma uz ani chodit niekam von, pretoze som sa uz x krat sklamala z toho,co som vonku stretla...nechcem zostat sama, ved tolko hlupych a nepripravenych bab si najde bez problemov muza svojich snov a ja stale nic :/...nebavi ma uz cakat, 4 roky samoty, 4 roky bez pohladenia, objatia, povzbudenia je dlha doba...rezignovala som a zacala som spavat s jednym chlapom,ktory po mne ide dlhu dobu, aj ked ma absolutne nepritahuje...tak strasne som potrebovala citit, ze ma niekto lubi..je to cele take zvlastne..zacina mi byt vsetko jedno..mam pocit, ze som zlyhala na celej ciare....proste uz nevladzem psychicky...pisem tu preto, ze sa potrebujem niekomu vyrozpravat, zajtra musim opat nahodit masku, ze je vsetko ok a som v pohode, tak vyuzivam priestor tu...ak chcete, napiste svoj nazor...na odsudzovanie nie som zvedava a ani na primitivne pripomienky..dakujem za pochopenie

beskyd

heh, ja mam tiez 28 a vztah som mal naposledy na gympli v 17-18tich a tu som, nechapem aku pridanu hodnotu vidia ludia v zotrvavani s niekym koho by obratom vymenili za lepsi model, pricom tuto osobu takto este aj fakticky klamu.. to si nikto z tychto ludi nepolozi otazku ci je sam "milovaniahodny" a ci si niekoho vobec za takyto pristup zasluzi? alebo to dnes uz nikto neriesi a vztahy sa beru ako nejaky rychloobratkovy fastfood?

spaceboy

ahoj, mozno by si mohla zacat chodievat na nejake kruzky podla svojich zalub, alebo cudzi jazyk, s ludmi, ktorych tam stretnes, budete mat tym padom nieco spolocne. Zaroven, nakolko ide o kruzok a spolocne stretavania su pravidelne, sa lepsie spoznate. tymto smerom by si sa ho mohla pokusit najst.
Vacsinou sa pohybujeme v praci, tam su tie vztahy vsak trochu ine, alebo ideme raz za cas von, to vsak pri nahodnej znamosti toho druheho az tak dobre nespozname.

Ruksak

Ahoj mám podobný problém. Mám 26 a už 5 rokov som bez vzťahu. Neaké pokusy o vzťah za tých 5rokov boli, ale väčšinou išlo iba o jednu noc, prípadne milenecký vzťah, ktorý samozrejme neodmietam, ale hľadám niečo hlbšie. Už rok mi behá po rozume, kde môže byť chyba, čo robím zle, či fakt nemám čo do vzťahu ponúknuť. Tiež si s tým neviem rady.

kacenkaaa

tazko povedat, co robis zle, nic nepises o tom, co sa stalo 4 roky dozadu. vzi sa ale do situacie chlapa, s kt. spavas. vyhovovalo by tebe byt pre niekoho len vyplnanim prazdneho zivota? co ak si najdes niekoho, co ta naozaj zaujme? co bude s tymto? ako mu bude? v kazdom pripade, ak tomu typkovi ide len o sex, ok, uzivajte si spolu a nerieste (aj ked takyto pristup je mne osobne proti strsti, ale, budiz, nie som tu na moralizovanie). ale ak ta ma rad, neublizuj mu...

Deria

mozno je prave povod niekde v tvojom minulom vztahu, nevies sa oslobodit a preto nie si pripravena na dalsi vztah a ani si to neuvedomujes. skoda, ze nechces pisat o tom, preco ste sa rozisli. ale jednu radu ti mozem dat hned: ukonci vztah, ktory ta neobohacuje a nezavadzaj terajsieho priatela, ak k nemu nic necitis a predovsetkym, neklam samu seba!

fero11111

kazdy to potrebuje normalka pokial on nema inu a vie jak je natom ale jeho lutujem ked to snim skoncis :} chudak on