Spermie

Kvety zla

teoreticky sa da otehotniet.
a spermie nepotrebuju nevyhnutne ten vystrek, ale samozrejme to pomaha. no su schopne "doliezt" tam kam treba aj same.
spermie na vzduchu umieraju prakticky kvoli vyschnutiu. kym je semeno v klasickom tekutom stave, je pouzitelne.

Sandokan

da sa ale viem ze sa pouzivaju aj metody ze do striekacky injekcnej a streknes.A potom nezabudny lahnut na chrbet a nohy hore.Ale keby som bol akoze tvoj partner a dozvedel sa ze sa takimato metodami skusas otehotniet tak asik vies ako by to dopadlo????

spermia

Adam, ty co riesis somariny ? Ja sa tu nerozpravam o tom ci ma necha ci co bude, chcela som vedieť či sa da takto otehotniet nič viac. Tak neviem čo riešiš veci, ktoré ťa nemusia zaujímať...

AdamKrt

Tak si kup striekacku, nasajes a striekas...

Ale ak to chces urobit, tak si poloz otazku, naco chces otehotniet a urobit podraz partnerovi ? To si myslis, ze to nieco zlepsi ? Aby Ta tehotnu nakoniec neopustil, ze si na neho usila podraz.

To je take iste, akoby zena nechcela otehotniet a muz jej to urobi naschval tak, ze otehotnie.

spermia

M 25 - aj keď spermie vydržia pár minút na vzduchu je tá šanca malá? Keby som semeno dala hneď dnu, tak sa nič nestane ?

spermia

Nerobila som to, /chcem mat babatko, on este nie/, tak ma len tak napadlo, kedze nad tym casto rozmyslam, len ma to zaujimalo, ci by to fungovalo, nic viac :) A neurobim to, niesom blazniva. Ano, sexujeme bez ochrany, on si dava velmi velký pozor, aj ked je opity si dava pozor.

GustavPDP

a naco si to robila? to sa mohol rovno do teba vystriekat, ked si si ho tam potom sama vopchala :) ziadnu ochranu nepouzivas? no jasne mozes otehotniet, preco by si nemohla. naco si strkas semeno z brucha do posvy ozaj nechapem