nemozem otehotniet

nebe

ahojte...skúste brať calibrum baby plan...tablety agnucaston...alebo kvapky gynex...a zadovážte si medajlón alebo obrázok panny márie-stále ked na obrázok pozriete myslite na to že ste tehotná..veľa šťastia:)))

macka26

gabika. ty zmen hlavne doktora. asi nebudes velmi v poriadku ked mas menzes raz do roka.. na to nemusim mat ani medicinu skoncenu... po troch rokoch si mala mat davno za sebou cely rad vysetreni, ktore by odhalili pricinu neplodnosti... tvoj lekar je nejaky magor, ja by som okamzite od neho utekala.

hviezda01

na zaklade akych vysetreni lekar usudil,ze si v poriadku??..treba urobit hormonalny profil,potom je tu vysetrenie,ktore zistuje,ci ti dozrieva vajicko,a este aj prefuky,ci nemas upchane vajcovody...az potom ti moze povedat,ze si v poriadku...u muzov je to rychlejsie,..odovzda spermie a hned mu zistia,ci je chyba v nom....vela stastia prajem

jankaaaaaaaa

ked mavas ylus raz do roka tak v poriadku niesi a spermiogram mali robyt davno, navyse po takej dlhej dobe treba navstivit :centrum pre neplodost, alebo centrum pre asistovanu reprodukciu

Gabulienka12

S priatelom sa snažime cez 3 roky, lekar vravel ,že som v poriadku,no ked videl moje vajecníky-aj mne bolo do plaču - ako strapce hrozna! Cyklus mavam raz do roka , takže je to na nič , ale snazim sa zachovať sviežu mysel . O týždeň ideme na spermiogram , tak som zvedava! dzžte mi palčeky a hlavne nemyslite na to ... je to to najhoršie čo može byť ak sa trapite !!!

mmardukk

dobry den, chcel by som prispiet svojou radou. Rad by som vedel ci niektora z Vas bola vysetrena na parazity..konkretne echinokoky. Echinokok je parazit ktory moze sposobovat aj neplodnost. Tohto parazita je mozne zbavit sa pomocou liecby homeopatikami, pripadne nejakym odcervovacim liekom. Praziquantel by mozno zabral ale neviem to s istotou. google povie setko :-D.

malorka33

ahoj asineda...neda sa povedat ci to je z toho alebo nie, ale vzdy tam nejaka sanca je, mala si nejake problemy po zakroku? alebo pocas neho? prebehlo to bez komplikacii? takisto velky vplyv ma psychika, mozno si to nechces pripustit, ale ked stale na to myslis, mozes si uz domyslat veci, ktore ani niesu, poznam to z vlastnej skusenosti. Musis sa hlavne uvolnit, aj ked urcite to je tazke. Ako dlho sa snazis o babo? tak da sa aj operacne laparoskopiou odstranit pripadne zrasty, ale to by skor si mala pooperacne zrasty z normalnej operacii napriklad slepeho creva. Musis byt trpezliva a radsej najprv vselijake nevem ake vysetrenia ako operacia, ta moze aj velmi uskodit. zelam vela stastia.

asineda

dobry den, chcela by som sa opytat moze potrat sposobit ten problem ze zena nebude moc mat nikdy deti a ake su najcastejsie dovody ze zena po potrate uz neotehotnie a ci su nejake moznosti aj operacie alebo aj maternice mozno nejake vycistenie .Ked som mala 17 rokov prve som nemala este dokoncenu skolu a rodicia naliehali aby som isla na upt . Od toho casu uz uplynulo 17 rokov a ja stale nie som tehotna hoci vsetci moji partneri deti mali jednoznacne je problem vo mne navstivila som teda doktora zijem v UK cize oni tu maju uplne ine teorie ten doktor ktory ani nie je gynekolog kedze tu v anglicku mozte vidiet gynekologa nazivo asi az pri nejakej vaznej operacii dokonca aj vytery z posvy tu rbia sestricky tak kym nema nejaky vazny problem tak ma riesi len moj prakticky lekar no a ten mi povedal vraj v ziadnom pripade z potratu tam riziko nie je ze nie som tehotna vraj to sa nestava no ja viem ze to je od toho potratu.tu ma budu vysetrovat az ked donesiem partnerove spermie ktore nema tak sa chcem opytat co si myslite aky asi problem mam od kedy som bola na upt co mi tam mohli porusit a ci sa da este nieco robit ci tam je nejaka sanca na nejaku napravu myslym operacne a ci je tam nejakla nadej vobec ovulaciu mam v poriadku a tieto infekcne ako je clamydia a neviem este mi robili vysetrenia vsetko dopadlo v poriadku a chcem sa opytat ked so diabeticka cukor mam stale vysoky pred tym 18 teraz 12 ci aj to moze mat na to vplyv vopred dakujem za skoru poradu a odpoved. Prajem pekny den