Prestanem ho baviť?

Agnes999

Bud hlavne sama sebou a nedavaj viac ako dostavas. Moze sa stat, ze bude chciet nejaku nedostupnejsiu, rovnako ako sa moze stat, ze mu budes uplne vyhovovat taka, aka si a po inej sa ani nepozrie. Preto je najlepie byt sama sebou, vtedy k sebe prilakas partnera akemu vyhovujes. Prestan sa tymto trapit a uzivaj si, ze mas pekny vztah a ze zatial vsetko klape.

2bodka

Ludia az privelmi rozmyslaju nad takymito hovadinami.
Ak stretnes toho, ktory bude s tebou absolutne kompatibilny, potom sa budes spravat prirodzene a on takisto. Takyto vztah je zdravy a vydrzi tolko, kolko chcete aby vydrzal.
Rozmyslat nad tym, ako sa spravat, aby som o partnera neprisla nie je zdrave.
Laska a trvaly vztah nie je zalozeny na spekulaciach, ale na prioritach a dusevnej vyzretosti oboch partnerov.
Takze dievky, prestante si lamat hlavu nad tym ako toho svojho najlepsie uspokojit :D Ak nie ste pre neho ta "sudena" mozte sa naucit aj po usiach chodit a odrazat sa patami, aj tak nakoniec zostarnete pri inom :)

odpovedam

ak mu chces dat vsetko, co len mozes, nech aj on to robi pre teba. Mne na tomto robeni vsetkeho pre partnera padli 2 vztahy, lebo casom chlap nepotrebuje iba zenu, co mu splni vsetko. To je akoby si bola poskokom, ktory caka, co este moze zo seba vydat.
Byvaly priatel mi povedal, ze mal dojem, ze zabudam na vlastne potreby a prestal si ma vazit. Takze som spravila chybu, ze som videla len a len jeho v domneni, ze robim spravnu vec. Chlap obcas skutocne potrebuje stimul, aby mohol svoju slecnu dobyjat a zabojovat o nu. Ked to nenajde u teba, tak zacne dobyjat ine. Vyvazenost je potrebna. bud budete obaja pre seba robit maximum, alebo budete obaja uprednostnovat spolocne potreby, ale nikdy nie na ukor vlastnych.

kafe

Ak priateľovi dávaš všetko, lebo ťa to baví a teší, je to fajn. Ale rovnako je dobré, ak si dokážeš vychutnať a užívať aj to, čo ti dáva partner. Rovnako veľa i prijímaš od partnera?

Leela333

Presne, buď sama sebou a nerieš takéto zbytočnosti. Ak ho náhodou omrzíš (čo si nemyslím, lebo baby čo sa na nič nehrajú sú pomerne vzácne), tak za to nestál.

triiisa

Ked vies zase ja ho chcem uspokojit ako najviac viem no zaroven nechcem o neho prist... Bojim sa :( :/ Ako viem ze tomu nezabranim ale neviem ako zistim ze ci som dobra ked som pristupna alebo nepristupna :(

Je to moj prvy dlhy vztah ( dufam ze aj posledny )

Iba Katka

To je tak rôzne, že až... Áno, môže sa stať, že ho prestaneš baviť, ale môžeš sa stať aj to, že ho to nikdy neomrzí a bude rád, že sa na nič nehráš. To závisí jedine od pováh partnerov a nikto ti tu nenapíše presný návod či máš alebo nemáš hrať neprístupnú.
Už sa určite aj stalo, že baba hrala neprístupnejšiu a chlapa nebavilo ju dobíjať ako pevnosť.