Bolesť

Príspevok v téme: Bolesť
morf123

Chcela by som počuť Váš názor na môj príbeh.
Chodila som v priateľom rok. Náš vzťah bol ako každý iný vzťah, myslela som si, že ma naozaj ľúbi. No po čase, keď väčšinou dáte chlapovi naozaj všetko čo mu na očiach vidíte, prestane si to ten dotyčný vážiť, bolo to tak aj v jeho prípade. Začal sa správať ku mne dosť zle, dá sa povedať ako ku handre, dokonca sa so mnou aj rozišiel s tým, že potrebuje čas. Bola som jeho prvá žena skoro vo všetkom. Ponižoval ma v spoločnosti, no bral to ako srandu, spoločnosť a kamaráti mu boli dôležitejší ako ja, jednoducho sa nevedel správať ku žene, je to typické dieťa. No ja som to už nevydržala a musela sa s ním rozísť, nezvládala som to ani fyzicky, ani psychicky. Stále som dúfala, že o mňa bude bojovať, no z jeho strany prichádzalo na moju adresu len obviňovanie, osočovanie a výčitky, žiadne prepáč, ani mrzí ma to. Potom som sa dozvedela, že si vypisuje s kvantom cudzích báb. Ja som sa potom, ako som sa toto dozvedela začala stretávať s iným chlapom, cítila som sa s ním fajn, a to bolo pre mňa hlavné, no veľmi rýchlo som to vzdala a pochopila som, že ho beriem len ako takú "náplasť". Potom začal bojovať tento môj ex priateľ, no myslela som si, že je už neskoro. Opak bol pravdou, začal mi ešte väčšmi chýbať. On o mňa bojoval, ja som ho odmietala zo začiatku, a no sústavne riešil aj iné baby. Chodil s nimi na kávičky, vypisoval im, a ďalej radšej ani nechcem vedieť. Ja viem, že ma ľúbil, a možno nie, a mýlim sa.
Nakoniec som mu tú šancu dala, a keď som chcela počuť o tých babách, aby mi to povedal raz a navždy otvorene, aby som sa to nemusela dozvedieť od iných ľudí, hlavne od škodoradostných a zákerných báb, smial sa mi do očí, a mňa to neskutočne zraňovalo. Tak som to definitívne asi ukončila. Neskutočne trpím a mám pocit, že to nemá konca kraja. Bola som strašne naivná a hanbím sa za to a len dúfam, že to už inej babe nespraví, aby ďalšia netrpela tak ako teraz trpím ja.

Agnes999

To prejde moja neboj, preboli. Niekedy proste milujeme tych nespravnych. Urobila si dobre ze si to s nim skoncila.

morf123

Nie každý chlap je taký ako tvrdíš ty kkaffik, mala som priateľa, ktorý si to dokázal vážiť, no už bohužiaľ nie je medzi nami. Čiže to zaleží od charakteru človeka a od povahy.

A prečo som to chcela vedieť?! Presne pre to, aby som to potom nemusela počuť od iných báb, ale od neho samého. Je mi jasné, že si mohol robiť čo chcel.

A Vám strašne krásne ďakujem za komentáre a za povzbudenie :)

kafe

morf, robíš obrovskú chybu v tom, že chlapovi dávaš všetko. Ak nezmeníš toto, tak sa tak budú k tebe správať aj iní chlapi. Chlap musí cítiť, že ho žena potrebuje, že ON jej má čo ponúknuť, že sa o ňu môže starať, ochraňovať a nie že je malé decko, o ktoré sa ona stará. To potom normálneho chlapa buď onudí a nechá ťa, alebo to chlap blb bude využívať, aby si okolo neho skákala.

Tiež nerozumiem, čo si chcela počuť o tých iných babách. Veď vtedy s tebou nechodil a ako nezadaný si mohol robiť čo chce.

fero11111

dalsim to urobi tiez :} mojko ale gratulujem ti po dlhej dobe snad citam ze niektora aj rozum dostala a zacala si vazit samu seba :}

TinaM

Cas je najlepsi lekar. Rozchod bol spravna volba, ved aj ty sama si to uvedomujes. Zasluzis si muza, ktory si ta bude vazit, a toho raz aj stretnes. Teraz bud na seba kazdy den hrda, ze si dost silna na to, aby si to ukoncila a skoncila s ponizovanim. Drzim ti palce, aby to cim skor prebolelo :)