Tabletky na vlasy - vaše skúsenosti

Príspevok v téme: Tabletky na vlasy - vaše skúsenosti
Catali_na

Ahojte. Aké ste brali tabletky na vlasy vy? pomohli / nepomohli vám? Pretože na trhu je dnes x značiek a typov, a tak ich nedokážem odskúšať všetky, preto ma zaujíma Vaša skúsenosť. :) ja momentálne beriem viaderm complete - ale keďže je to dosť veľká položka, beriem nie 2 ale 1 tabletku denne..

ladyinblack

už asi týždeň užívam ten biotín pre kone, objednala som si ho z internetu z českej stránky...ľudia, prišiel mi balík ako svet, je tam asi tisíc tabletiek ale tie sú tak obrovské že to ledva prehltnem...ešte nikdy som nevidela také veľké tabletky, ale však je to pôvodne určené pre koňa, tak čo sa čudujem, že? po pár týždňoch / mesiacoch vám napíšem, či to funguje...moja rodina sa mi smeje, že mi z toho narastú kopytá a začnem erdžať :-)))))

Kalypso

Ahojte
Ja osobne som mala velky problem s vlasmi,pelichala som ako take kurča... Mala som az hole lysiny na hlave co sa mi nikdy predtym nestalo (kedze mam v genetickej výbave husté, hrubé vlasy)
S tabliet mi pomodol Revalid, vyditelny vysledok bol uz po mesiaci...
Ale čo je najvačšia topka je Biotin... Ale pozor, nie ludský... Ale Biotin pre KONE!!! Dávkovanie si upravite podla vasej váhy...
Kedze som dlhé roky pracovala pri konoch, dokonca uz na skole mi vyjedali výživove doplnky pre kone, a mozem povedat, ze mi zachránili klby ...
Takze tento Biotin odporúčam.Ucinok som postrehla uz po dvoch týždnoch, nove vlasy rastú a rastú... Chodím ako slniečko....

SamS

Biotín nestjí veľa je tam 100 tabliet, jedna denne, stojí to 6 eur,nič mi lepšie doteraz nepomohlo, výsledok znovu vlasy po pás a pekné.Odporúčam najprv toto.

Leuš_ka

Baby, na vypadávanie vlasov odporúčam tabletky Reghaar, voľno dostupné v lekárni:))V balení je ich 30 a jedna sa berie denne:)Stoja niečo len cez 5 eur..Beriem ich zatiaľ len mesiac, mali by sa tak tri..ale vidím výsledky!!Oveľa menej mi vypadávajú, sú silnejšia a aj kvalita a vzhľad je oveľa lepší:))))

Catali_na

Ja som ten panthenol brala a to dosť dlho, ale žiadna zmena :( a potom aj biosil a to tiež tak isto.. čiže bez zmeny. A potom som brala donna hair- to som čítala, že dosť pomáha a NIČ! :( tak teraz mám ten viaderm a som zvedavá

faidra

ja beriem Biosil, obsahuje zinok, biotin a kys. panthenolovu, stoji par eur v lekarni a je dobry na vlasy, pokozku i nechty, beriem ho necely mesiac, najviac sa zatial prejavil na nechtoch, su pevnejsie a nelamu sa... a taktiez mam pocit ze nechty i vlasy rastu rychlejsie, uvidim po dlhsom uzivani, co to urobi, zatial som spokojna :)

csucsoriedka

ak si dopraješ všetko na čo máš chut a nebudeš držat diety, tak vlasy dostanu výživu a posilnia sa ti.Ale na valsy 3x 2 tabletky denne PANTHENO + zinok, ale to by si musela brat aspon 3-5 rokov aby po celej dlžke dlhých vlasov si videla zmenu.

a nič nerob si s vlasmi, nenatáčaj , nekulmuj žiadne tužidlo len voda a šampn a umýávaj si len raz do mesiaca, lebo chlorová voda robí zle,ak ti budu mastniet použi suchý šampon, je to biely prášok.

mám také silné vlasy, ked si ich rozpustim ako nikdy pretým lebo 5 rokov som chorá a doslova som bola na priberacej kure koli chorobe,nič som si snimi nerobila ko predtým žiadne nátačky tužidlá tak mi posilnili vlasy mám ich fantastické ked si ich rozčesem, jediné + čo mi dala choroba.