Hrčka na kosti

Ama

Zdravím, mne sa tiež objavila hrčka, ani neviem kedy :) mám ju tesne, veľmi tesne pod jabĺčkom, je tvrdá tiež ako výrastok. Bola som u ortopéda spravil mi rtg. a nenašiel nič. Tiež ma to nebolí, tak mi povedal, že keby sa to zväčšovalo, na chirurgiu vyrezať :) inak to nie je asi nič vážne :)

Agnes999

Nesla som nakoniec k lekarovi, lebo som sa bala toho, ze mi to bude chciet operovat a ze sa tou operaciou viac pokazi ako opravi. Pocula som, ze niektori maju po operacii pri zmene pocasia stale bolesti. Ja s tym teraz nemam vobec ziadne problemy, neboli to a ani s chodenim nemam problem. Mam to tesne pod kolenom.

Agnes999

Ja som pred dvoma rokmi zakopla a velmi to bolelo, tiez sa mi urobila hrcka na kosti. Chcela som ist k lekarovi, ale nakoniec som sa k tomu nedostala. Ta bolest za par dni presla, hrcka ostala doteraz ale proste to uz neriesim.

pena

tej patológie som sa vážne zľakla :D .. vlastne venuje sa športu nejaký úraz nemal ale celkom dosť zaťažuje kolená tak neviem či to môže mať s tým niečo spoločné... ďakujem :)

Magy

moze to byt vazne aj nemusi. udrel sa tam niekedy, nejaky uraz?
vacsinou staci rtg, v najhorsom pripade, ak to bude prilis nejasne, odoberu vzorku na patologiu.
neboj, patologia nie je len o mrtvolach, ale o skumani tkaniv a urcovani diagnoz celkovo ;)