Nafúknuté bruško a väčšie prsia ? Poraďte !

Príspevok v téme: Nafúknuté bruško a väčšie prsia ? Poraďte !
mimiq

Ahojte.Chcem sa s vami poradiť pretože posledný mesiac sa moje telo správa nejak čudne.Každý mi hovorí že sa moc pozorujem,možno je to tak ale strašne by som si priala bábo. Takže začnem 31.12.12 som mala dostať mrchu,nedostala som meškala 5 dní. 5.1.13 som začala špiniť,trvalo to 3 dni. medzitým som robila test a bola tam slabunká druhá čiarka. Dnes mám 9 dní do ďalšej mrchy,no cítim sa nejak divne.Mám akoby nafúknuté brucho,prsia mám asi o čisla väčšie ale nebolia ma,občas mám bolesti v podbrušku akoby som už mrchu mala dostať..stále sa mi chce spať,semtam sa mi cez deň zatočí hlava,mám biely výtok čo vidím hlavne na tmavom prádle.Dnes som spravila preistotu test a bol negatívny.Bojím sa že to je niečo vážne.

Magy

ak by si bola v 5tom tyzdni, tak ciarku by ti ukazat mohlo, ale tehotenske priznaky (zvacsene brucho a prsia) urcite nie. moze ist kludne len o falosne (fantomove) tehotenstvo len vdaka tvojej silnej tuzbe po dietatku. spolahlivu odpoved da az ultrazvuk zhruba od siedmeho-deviateho tyzdna.
aj ked sa da zistit uz v piatom, pri fantomovom tehotenstve sa ultrazvukom neda rozlisit, ci ide skutocne o plod alebo len nejaku hrcku, cystu alebo iny utvar.

porisko

kup si este raz 10ku test a urob z prveho ranneho mocu. Potom sa uvidi. Existuje moznost, ze si tehotna, ale je aj moznost taka, ze si kratucko tehotna bola, ale zarodok odumrel (to sa deje takmer s 50% pocatych zarodkov). Preto radim urobit citlivy test a ist na gyndu

mimiq

porisko - no práveže doteraz som robila testy ktore moli 25-tie boli negativne a test pepino z tesca ten je tusim 10 a práve ten mi ukázal slabulinku ciarku.Ale keby som náhodou bola tehu tak by som bola už cca v 5tt a to by mmi uz mal ukazat peknu ciarku nie?

porisko

kup si spolahlivy test s citlivostou od 10IU (bezne maju od 25, cize su menej citlive) a urob si ho rano z prveho ranneho mocu. Ak aj vtedy bude negativny, chod na gyndu. A ak bude pozitivny, tiez chod na gyndu po tehotensku knizku :-D