Čaká ma operácia srdca

Príspevok v téme: Čaká ma operácia srdca
123Betina

Ahojte!Prosím potrebujem poradiť,čaká ma operácia srdca.Do nemocnice som išla dnes a hneď ma ubytovali.Len okolo 2 poobede som bola na sone srdca a o pol 3 som upadla do bezvedomia.Keď som sa zobudila bola pri mne sestrička a merala mi tla.,teplotu,pulz a bola som napojená na obrazovke.Potom sa ukázalo že podstúpim operáciu.Bojím sa.

TinaM

No mna by zaujimalo, ako operacia dopadla, snad sa slecna ozve a da nam vediet. Ja som bola na operacii srdca v marci, nic prijemne, ale je mi teraz lepsie :)

RNG

Nuz to nemam ani sajnu, pre to som sa vyjadroval dost opatrne najma o takych ktore su bezne a vytvoria sa postupne v zivote, kde na ne zomiera az 1/4 ludi.
Vrodene srdecne vady su ovela menej caste a na niektore pomahaju operacie
Ale aj tam posilnenie kolagenovych struktur a adresovanie cinnosti mitochondrii ma svoj pozitivny ucinok, takze by som ich pouzil ako doplnkove/komplimentarne.

TinaM

RNG, to je sice pekne, ale existuje aj mnoho vrodenych chorob, tie neovplyvnis. Ale nevieme, aky problem ma nasa slecna.

RNG

Problemom so srdcom treba predist, cistenim ciev lecitinom a lipazou, znizenim zrazanlivosti krvi a rozbijamim krvnych zrazenin fibrolytickymi enzymami ako nattokinaza, lumbrokinaza a serrapeptaza.
Ine choroby srdca su spojene s nedostatkom kolagenov, na co pomaha brat L-lysin a vacsie davky vitaminu C.

Na vyrobu energie treba podporovat mitochondrie a hladinu ATP, na to je vitamin B-4, adenin, a jeho zlucenina, doplnok ATP.
Podporenie cinnosti mitochondrii a zvyseniu ich poctu pomaha doplnok PQQ.