Dedicnost

Príspevok v téme: Dedicnost
kraskaham

ahojte chcela by som sa spytat na kolko su rozne ochorenia dedicne, napriklad ako tu pisu damian a rng, ze rakovina sa teda lieci lepsie tou prirodnou cestou, ze ci existuju pripady, kedy by tieto latky ktore v tele chybaju a dajme tomu preto sa rozvinula rakovina, boli dodavane do tela, a aj tak by to bolo prosto geneticky podmienene, ze aku ulohu tu zohrava geneticka vybava cloveka, a do akej miery je ovplyvnutelna. daujem.

kraskaham

a tiez este otazka, ze jeden pan liecitel prehlasuje ze vacsina z rakovin su plesne, ale asi ked robia analyzu a zistuju ci je to zhubne albo nezhubne tak by uz len prisli na to, ci je to len plesen alebo nekontrolovatelne sa deliace bunky a metastazujuce. navyse germanska nova medicina spochybnuje teoriu metastaz, ze to sa vytvori z psychickeho soku to je ako sila citat tieto info poniektore.

kraskaham

rng este sa chcem spytat, je lepsie dignostikovat telo pomocou neinvazivnych metod ako je napriklad biorezonancia pristrojom diacom? alebo to nechat tak aby v pripade nejakeho nalezu nemuselo byt telo zamorene chemoterapiou, lebo som citala o pripade kde mal zomret hned a zil este tridsat rokov s chemo. dakujem.

RNG

Chelacia zachyti vseobecne len kovy v tele a vyluci ich. Kedze zachycuje nielen tazke kovy, ale aj uzitocne ako vapnik a horcik,. treba si tieto uzitocne pri chelacii doplnovat.
Tj napr rano chelacia, vecer remineralizacia doplnkom , ktory neobsahuje tazke kovy, len tie, ktore su potrebne na kosti, samozrejme v spravnom pomere, forme na absorbciu a zabudovanie do kosti s potrebnymi vitaminmi D-3 a K-2

kraskaham

a da sa povedat ze existuju univerzalne vyrobky, ktore to daju z tela prec, alebo su jedni na tazke kovy, jedni na toxiny, ine zas na bakterie...

RNG

Vsetky priemyselne a domaco znicene ziviny v potravinach a ich premena na neziaduce latky(jednoduche cukry, neprirozdene hydrogenizovane, oxidovane a "stabilizovane" a polymerizovane oleje, denaturizovane bielkoviny) to vsetko zamoruje a oslabuje telo, tj zvysuje pravdepodobnost vytvarania chybnych buniek a znizuje kapacitu tela ich zlikvidovat.Nehovoriac o roznych chemikaliach umelinach, patentovanych, co v prirode predtym vobec neboli a telo ani samotna priroda nema na ne mechanizmus ako ich poriadne odstranit.
A kvanta materialov vynasanych z hlbin zeme na povrch, ktorych zlozenie je velmi rozdielne od povrchoveho povodneho a tak je to prispevok ku zamoreniu(tazke kovy, radon, arzen, atd, list je hodne dlhy)
To su vsetko nasledky "civilizacnej" cinnosti ludi, ktoryi robia zmeny v prirode bez toho, aby si muvedomili konecne dosledky svojej cinnosti.
Slachtenie na urodu, trvanlivost nas pripravilo o rozne casti vyzivy.
Umele hnojova sice zvysia urodu, ale zamorenie z hlbky zeme, odkial boli vytazene sa dostane aj do potravin, pesticidy a herbicidy su pre nas jedy, ktore tak isto prenikaju do nasej potravy a vzduchu a vody. Umele hnojiva znicia mikroby v pode, ktora bola zdrojom pre nas potrebnych probiotik, a to sa odraza samozrejme na coraz viac traviacich a crevnych problemoch, imunite a podobne.

Pohyb ludi, potravin a roznych vyrobkov roznasa miestne nakazy, hustota ludi, nahromadenie napomaha sireniu sa mikrobov az do hladin epidemii

Nuz o tom by sa dalo pisat nekonecne, ale stacilo, naznacil som tu uz toho az privela

kraskaham

stale trvam na tom ze za vsetky problemy moze vymysel moderneho polnohospodarstva, a tzv. super truper hydrogenizovanych olejov, ktore su zaiste horsie ako obycajna bravcova mast aj ked je z velkochovu, ved chovat zvierata doma je skoro nemozne, jedine tak biofarma.

kraskaham

ja neviem ale to co uvadzam ako priklad epigenetiky, to nebola hladovka ale hladomor a to je velky rozdiel. hladovka je samozrejme prospesna, lebo dava cas telu na samoopravu dna. hladomor to jest ohrozenie organov, si telo do dalsej generacie zapamatalo nejako, a potom sa vyskytli v nasledujucej generacii rozne choroby ktore ale nie su uplne dokazatelne spate s tymto hladomorom v amsterdame. je to podobne ako so stresom, vyburenie sa, vynadanie cloveku a nepotlacanie toho, je asi prospesne, ale dlhodoby permanentny VNUTORNY stres vysiela z mozgu zle signaly do konkretneho organu. ano ja nevravim ze rakovina nie je zo zamorenia, ale urcite moze vzniknut napriklad pri dlhodobej podvyzive, to znamena ze ten clovek moze byt aj tucny, ale konzumuje vkuse to iste jedlo napriklad, cize je podvyziveny na vitaminy a mineraly a len spaluje kalorie. preto aj chudi aj deti aj vegetariani mozu dostat rakovinu. MNE SA VELMI POZDAVA novo objavena PALEOSTRAVA, samozerjme pri dostatocnom prisune omega 3. tie sa mozu koniec koncov prijimat aj vo forme vyzivovych doplnkov, pokial je do tabletiek pridany tuk asi.
Co som zatial vypozorovala, potravinova pyramida je zamerana prilis na sacharidy, a tie nerobia velku sluzbu cievam, a u tazko chorych pacientov neraz zlyhaju cievy, a to je potom na prt, ved aj ludia povazuju rakovinu za nebezpecnejsiu ako infarkt alebo porazku co je nezmysel.