Milujem a zároveň nenávidím?

Príspevok v téme: Milujem a zároveň nenávidím?
JeffF

Ona bola pre mňa tak dokonalá.. veľmi úžasná ku mne. Bol som veľmi zamilovaný. Ale po roku a pol.. som zistil, že ma v istých veciach klame.. a v takej veci, v ktorej mi PRISAHALA, že by mi nikdy neklamala!.. potom ma to veľmi trápilo a musel som to vzdať.. ukončil som to. Dal som jej všetko.. aj napriek tomu, že ma sklamala, je pre mňa úžasná.. nemôžem prestať myslieť na to, ako mi s ňou bolo úžasne. Ale neviem ani zabudnúť na to, ako mi ublížila.. už niesme spolu asi 3 týždne. Čo mám robiť? Úplne som stratil chuť do života..

Agnes999

asi to bola nejaka blbost ked to nechce povedat. napr. "kolko si mala predo mnou chlapov" alebo "spala si aj s hentym"?

Leela333

Ale v čom ťa klamala? Vyhýbaš sa tejto otázke veľmi nápadne, ale je to dosť dôležité, aby sme vôbec vedeli, čo ti poradiť. Totiž, to, čo sa môže zdať ako veľmi vážna vec tebe, nemusí sa zdať nám alebo jej. Možno ti zatajila pravdu, lebo vedela, že budeš vyvádzať a nebolo to veľmi podstatné.
A možno to bolo vážne a v tom prípade nemá zmysel ten vzťah ďalej riešiť, lebo stratená dôvera sa len veľmi ťažko získava.

Takže znovu, v čom ťa klamala?

Bell123098

A vies 100% ze ti klamala? Lebo zvycajne sme schopny si domyslat v hlave niektore veci, situacie a potom podla toho aj koname. Ak mas prave dokazy tak beriem, never jej ale pokial si len myslis ze ta klame ak ti mozno skutocne vravi pravdu tak potom nieje problem v nej ale v tebe. Zvycajne si nevieme pripustit urcite veci, na ktore myslime a potom tak aj koname a nakoniec zistime ze to bol vymysel ked sa cas uz neda vratit spat. Ak jej nedokazes uz verit tak ju nechaj.

xdanielax

Jeff - ked jej nedokazes verit, potom sa na to vsetko vykasli. Naozaj. Zbytocne sa trapis. Okolo je plno bab, a jedna z nich sa ti casom isto zapaci a budes jej aj verit. Toto by bolo zbytocne trapenie.

JeffF

ja už neviem.. :'( proste, keď ma raz takto oklamala tak.. pochybujem, že niekedy by som jej dokázal veriť.. alebo, že by ma neoklamala zase :'(

xdanielax

a co spravila? podviedla ta? No ak je to pre teba take dolezite, ze jej to neodpustis, tak potom na nu zabudni. jasne ze to nepojde zo dna na den ale bude to lepsie a lepsie (za predpokladu prerusenia kontaktov). 3 tyzdne je kratka doba.

winki

ono vela záleží aj toho či to je pre dotyčného intímna otázka a do akej miery je ochotný pred partnerom odhaliť svoje skutočné ja.