Nevyzeram na svoj vek

Príspevok v téme: Nevyzeram na svoj vek
anonym0uss

mam 16 rokov, v lete 17 a moj problem je, ze na svoj vek absolutne nevyzeram. vysku mam 178-180cm, o to ani nejde, stve ma to, ze som akoby skoro vobec nezmuznel, mam uzke ramena, male ruky / chodidla atd. mutovat som zacal az v 15tich... mam z toho stale depky, neskutocne ma to se*ie. o 1-2 roky mladsi vyzeraju starsie ako ja. mam strach ze si kvoli tomu nenajdem frajerku, tak sa do nicoho ani nepustam. mam velmi nizke sebavedomie. neviem vlastne preco tu pisem, ale fakt neviem co mam robit....

Iveta Michael

anonymous:)

chlapče..buď rád že je to tak..

máš málo rokov a ver mi že zmužnieť a zostarnúť je ľahšie ako potom keď budeš mať tých 30-35 a strašne budeš chcieť vyzerať ako mladý adolescent:)

si vo vývoji a ten nie je u každého chalana rovnaký,nezabúdaj na to..a už vôbec by som takto nedramatizovala,neskôr si nájdeš babenku takú ktorej sa budú páčiť práve také typy ako si ty:)

matthias777

pre pocit istoty mozes navstívit endokrinológa, ktorý vylúči alebo potvrdí vrodenú hormonálnu vadu, ak tam bude vrodený nedostatok vývojových hormónov, tak sa budes liecit, predpíse ti steroidy atd, to je normálny postup u takých ludí

a inak mal by si hodne sportovat, výkonnostne sportovat min. to by bolo veľmi vhodné pre teba resp. tvoj problém

matthias777

necítal som predoslé príspevky

spravidla to býva tak, ze kalendárny vek je súbežný s biologickým a psychickým, alebo sú tam len mierne odchýlky

niekto je v 14/15 svalnatý a zdatný ale psychicky je svojim spôsobom dieta do 30

niekto je v 16/17 inteligentný, správa sa rozumne a nie je "trápny, zabrzdený idiot" co je v tom veku normálne

oba extremy sa casom vyrovnajú ,... ak nie ide o postihnutie

neboj vela ludí sa vyvija do 22 a pod.

olivienka

aaa, klud :) po prvé, ešte nie je všetkým dňom koniec - v 16 tvoj vývoj ešte určite nie je ukončený, zvlášť keď si ešte len minulý rok začal mutovať - máš to asi len troška posunuté. a čo sa týka tej frajerky :D ver tomu, že baby nepotrebujú k životu, aby mal chlap také ramená, že musí chodiť cez dvere bokom :) ak budeš mať problém nájsť si vzťah, tak to nebude kvôli tomu, že si chudý alebo máš malé ruky, ale kvôli tomu nízkemu sebavedomiu. tak bacha na to

lost

mne sa relativne nizka hmotnost paci...resp nepaci ale neprekaza, ma vyhody :) nizsi energeticky vydaj, nizsia spotreba auta, rychlejsia de/akceleracia a podobne :)

Fero M.

Neries. To prejde uvifis. Ja som mal v tvojom veku o 15cm viac a 65 kg. Teraz vyska ta ista a 90kg.
Treba sa troska oovenovat sam sebe. A zajst do fitka. Netreba ti kupovat drahe proteiny len cvicit a aj to nie s extremnymi vahami a zmenis si postavu i dost.
To ze mas vo svojom okoli nejakych "idealnych" neries.
Hraj futbal, cvič, a ver ze pride vsetko. Co sa tyka frajerky edte sa v zivote tolko natrtkas ze sa ti ani chciet nebude :-) Takze taj. Treba silnu volu a odhodlanie. To ako vyzeras mas vo svojich rukach aj ked je to ibmedzene genetikou, ale zmenit sa to do istejpozicie da a mozed vyzerat tak ako by si si prial.