Neviem čo v tejto situacii...

Príspevok v téme: Neviem čo v tejto situacii...
whatewer

idem na ples zajtra, ale len kvôli tomu že je tam môj bývalý s ktorým sa chcem stretnuť, ale ide so mnou aj moja kamoška a aby nás bolo 4 som chcela zavolať iné kamošky ale odmietli a tak som napísala jednému kamošovi aby prišiel s nami a aby pozval aj jeho nejakeho kamoša..no ale dnes mi kamoš písal že príde pravdepodobne len sám..a najhoršie je, že on by chcel byť so mnou...prosim vás poradte mi že ako mu mám povedať že chcem aby prišiel len ako sprievod a kamarat a nie ako partner...ak môj byvaly uvidí že je so mnou a chce viac kamoš tak sa na mna bývalý vykašle a to nechcem..pretože ja len preto chcem isť na tento ples aby som ho získala naspäť, pretože mi písal že by to chcel znova začať...ale neviem čo s týmto chlapom, lebo ja od neho nechcem naozaj nič..ako mu mám napísať že iba kamaratsky by som chcela aby prišiel?

milli11

To podozrenie, ci nieco spolu mali. Ja ked mam podozrenie, ze nieco spolu mali, vzdy som sa trafila, iba v 1 pripade som sa mylila.

Leela333

A čo takto sa spýtať? A vôbec, tomu hovoríš kamarátka, ak jej nemôžeš ani veriť, že by ti takto neublížila?

whatewer

ano viem že je to blbé, aj pre mňa je to také zvláštne..ide o to, že my k sebe ešte stále niečo cítime, ale to, že nemám dôkazy o tom, že boli spolu, ale dosť to vyzeralo tak a aj teraz mi je zvlášne ako sa správajú..a neviem ako mám zistiť lebo možno som iba paranoidná, ale bojím sa že stratím oboch..už som v predchádzajucej jednej téme písala že sa môj bývalý ozval zase a neviem čo s ním..no teraz chcem vidieť ako sa správaju, či po sebe pozerajú alebo taaak...nechcem začať znova niečo čo mi láme srdce..preto som chcela isť za každu cenu na ten ples práve s tou kamoškou, aby som videla ich správanie v jednej miestnosti..

Leela333

Môj ty bože a o takého chlapa stojíš? Čo ho musíš strážiť, aby sa hneď nevrhol po tvojej kamoške? Kde si nechala rozum?

A to sa ani nevyjadrujem k tomu, ako využívaš toho druhého.

blech

neviem, či som správne pochopila to, čo píšeš. Tvoj bývalý, o ktorého Ti teraz zase ide, asi riešil s nejakou Tvojou kamoškou, s ktorou ideš na ples. A nechcete aby druhý vedeli, že ASI budete spolu, lebo aj pred tým Vám to druhý pokazili?

Koľko máte rokov? Toto nie je celkom vyspelé zmýšľanie.

A okrem toho, ty nevieš, či riešil Tvoj bývalú tvoju kamošku? To je dosť podstatné vedieť a hlavne vedieť, čoho sú obaja schopní.

whatewer

doubledog
no ak by som mu takto napísala asi by vôbec neprišiel a ja by som sa na ples nedostala..takže asi mu poviem pred plesom alebo ked už tam budeme že čo je..ano hambim sa a je mi to neprijemne že som "využila" dobrotu človeka ale na druhej strane on lásku odomna nechce a ani chodiť so mnou, proste nič asi len vyspať sa..a ja vlastne chcem aby kamoška bola obklopena chlapmi nie ja, lebo mala som aj také podozrenie že kamoška a môj byvaly maju alebo mali spolu niečo..a preto ak ja budem tam a bývalý bude vidieť že pri mne je chlap a pri kamoške nie je, bojim sa že využije situaciu..proste ide o to, aby sme sa zdali len ako kamoši a nič iné..

doubledog

napis mu pravdu.

"ja chcem len sprievod na ples, nic viac si od toho neslubuj, mne ide len o to, vyuzit ta.
chcem ale ineho chlapa"

whatewer

áno viem, ale on bol mojou poslednou šancou aby sme sa na ten ples dostali, lebo kamoška nechce isť so mnou vo dvojici a kamošky nevedeli prísť a jedine on bol taký čo som vedela že príde..ale nečakala som že mi napíše deň pred plesom že len on príde bez kamoša..tak to je s bývalým také zložité, bude tam kopa ludí čo nás pozná a nechceme aby aj ludia videli že sa znova dávame do kopy a on ide s kamoši...proste to skončilo naposledy medzi nami preto lebo sa medzi nás postavili ludia a nezvládli sme to a proste sa nedávno ozval že by to chcel znova, ale zatial kým nebudete teraz dosť silný tak iba potajomky a potom sa uvidí

blecha

už na začiatku si mu mala vysvetliť, že ho tam chceš iba ako sprievod, nie ako partnera.

No a keď sa s tebou chce dať znova dokopy ten tvoj bývalý, tak by ste mohli začať tým, že tam pôjdete ako pár, nie?

A on si to ako vyriešil? S kým ide? Má niekoho?