Bojím sa namyslených pipiek

OZD

Dik zlatko,že sa ti páčila moja myšlienka,ak chceš možme pokecat aj sukromnejšie,ak napíšeš na palobodo@zoznam.sk,maj sa.

Iveta Michael

judd..no,to áno..tie nafúkané pipky sú všade:)

ale to neznamená,že by sa nenašla nejaká dobrá kamoška k tebe..ja by som ti pre začiatok možno poradila aby si si našla kamaráta,chalani sú v tom veku celom milí..a keď je zle,dokážu podržať..ja osobne mám takú skúsenosť zo strednej:)

platí to,aby si bola sama sebou a buď obozretná lebo niektoré také ,,pipky,,veľmi radi zrážajú sebavedomie citlivejším holkám,držím palce..neboj sa!:)

judd

Mimulus-veľmi pekne napísané :)
Nie ja na fb neplánujem ísť a nikdy by ma nenapadlo aby som sa kvôli niakým luďom menila ako napríklad v tomto prípade na namyslenú pipku len aby som zapadla do kolektívu ...

OZD- všetci čo tu píšete máte také krásne myšlienky a názory :)
No ako z tých namyslených oviec sem na škole sa smejem ale keď to budú všetci moju spolužiaci ... :)
francaise_ - a prečo sa ti smiali?? no v mojej triede je nás iba 16 z toho iba 7 báb ale so všetkými vychádzam ..Ale chalani sú deti a všetko komentujú a tie ich úbohé názory ...Ja so Žiliny

Monitaaa-ja si nemyslím že tam budú takí všetci ale môžem sa aspoň pripraviť alebo nemôžem???

Monitaaa

ešte tam ani nie si a uz mas predsudky, že to budu namyslene pipky. treba zmeniť myslenie a vsetko bude ok....

francaise_

judd ja som išla z deviny ale lutujem to, pretože som na základke úplne zbytočne stratila rok, nič sme tam nerobili a mala som tam tých najhorších spolužiakov akích si len vieš predstaviť :) furt sa mi smiali atd...takže ja som nadmieru spokojná teraz :) a som z BA a ty?

OZD

ahoj zlatko,namyslenci su bohužial všade a asi nikdy sa ich nezbavíme,ale aj to nás može posunut dopredu,aspon vieme aký nemáme byt...ale občas sa podarí najst aj naozaj dobru spriaznenu dušu a potom na teba prestanu neprijemný debili tak zle posobit,lebo svet je hnusny ale dobro aj tak existuje.Ja som sa s namyslenými hlupákmi vyrovnal tak,že ich lutujem,lebo len hlupy je namyslený a je otázka času kedy ten namyslenec dostane od života po papuli a potom bud prestane byt namyslený,alebo sa zaradí medzi somárov ktorí sa nikdy nepoučia,ale to už je len ich problém.Ak si vo svojej duši dobrá,a to si,tak si najdeš priatelov a bude ti fajn.

Mimulus

judd čo sa týka ľudí tak všade nájdeš rôznych. Ale je oveľa horšie ak máš okolo seba namyslené pipky a vieš čo si k nim môžeš dovoliť ako keby Ťa mala zraniť najlepšia priateľka.

Čo sa týka FB tak...
Aj ja som mal vyše 400 priateľov ale akonáhle som zrušil FB tak sú zrazu preč :)))

Ale je to považované za tzv. gramotnosť tejto doby a jednoducho asi sa budeš musieť prispôsobiť.
Vieš čo ma trápi z toho celého najviac, že v dnešnom svete sa človek snaží čo najviac priblížiť tým druhým, snaží sa byť úspešným, bohatým, krásnym a pritom zabúda na svoje vlastné hodnoty a na to čo má naozaj v srdiečku. No spoločnosť ho skôr či neskôr donúti fungovať vrámci jej zákonov a tieto hodnoty bývajú častokrát potlačené do tej miery, že na ne človek postupom času zabudne.
je to veľmi smutné a ak Ti môžem poradiť nikdy sa nesnaž na nikoho podobať a ak to budú od Teba chcieť tak si jednoducho ten FB maj a pridaj si tam aj 1000 priateľov. Len nikdy nezabudni na to kto sú tí skutoční a čo v skutočnosti považuješ za pravé hodnoty.

judd

ouais_ - ale neboj chodíš tam prvý rok to si na seba ešte všetci len zvykajú :) A ak smiem vedieť z akého dôvodu si odišla z 8 ročníku a nešla až z 9 ??
A na aké bilingválne gymnázium chodíš?? Odkial si??

olivienka- no že 2 tábory uuf :D No ale zasa 8 ročné to je iné ako bilingválne ale predsa len gympel :) Hej presne len vlasy a nechty a móda atď :) Nechápem ich :)

orchidejka- no áno som ešte na základke a konkrétne z našej triedy sú baby v pohode ale z vedlajšej to sú všetko namyslené ovce.Dá sa s nimi niekedy baviť ale .. chápeš :) Ale dôvod prečo chcem ísť už teraz sú učitelia a chalani to sú strašné deti ach jaj :) A na tú školu sa velmi teším ale stres z nových spolužiakov to má asi každý.. No ja som si práveže myslela že na vysokej budú všetci rozumný nie ako na základnej.Ale ďakujem vám všetkým čo ste sem popridávali vaše názory , úprimne nečakala som to myslela som si že ma niekto zkritizuje čo je ta úbohá téma. :)

Meretseger-No hej ďalšia fec ten trápny facebook.Nechcem tu vyvolávať žiadne hádky ani nechcem nikoho uraziť čo tam je ale ja tam nie som každý tam s každým súperí tie komentáre ako bolo skvele keď pravda je úplne iná kadžý sa tam predbieha kto má viacej kamarátov a najväčší problém je veľmi malé súkromie.Kadžý dáva každému "lajky" aj keď ho v skutočnosti ani nepozná a podobne.Poznám už ludí čo tam boli ale práve z tochto dôvodu odišli.A vôbec nechcem ak tam budem musieť ísť len preto že tam kadžý bude a ja nie a na druhý deň prídem do školy a budem úplne mimo témy...

Meretseger

judd, chodila som práveže na gympel a bolo ich tam dosť. Neskôr ma začali šikanovať, spolu s triednou a vedením školy, pretože som na FB vycapila pravdu o stužkovej :o) Boli to povrchné hlupane. Myslím, že väčšia diferenciácia je až na výške.