Už ma ten kašeľ nebaví...

RNG

Zialbohu okrem beznych mikrobov v sucasnosti obieha kombinacia s virusom, o com je podozrivo ticho, hoci napr v USA je toho veka epidemia. Ja som cez to presiel uz 2 krat minimalne(vdaka mojim usoplenym vnucatkam, synovi a manzelke, ktori sa so mnou o vsetko podelia...)
A branim sa cajom z chagy, velkymi davkamio vitamu C vo forme ester C, a dokonca som pouzil par dni aj chaparal. Samozrejme to este okrem normalneho citricidalu , NAC/ACC a kapsul oreganoveho oleja.
Teraz som nahradil chaparal monolaurinom a zda sa ze tak isto na tuto pliagu zabera.
Ja som zialbohu od mala velmi nachylny na nakazy horneho dychacieho traktu, takze som vyborna "pokusna mys: na ucinnost roznych antimikrobioalnych potravinovych doplnkov.
Zatial aj ked sa ma to chytalo viackrat som to vedel potlacit tak, ze nedoslo ani ku horuckam a aj kasel som mal len slaby.
Zialbohu moji blizki ma len ciastocne pocuvaju, a preto tu nakazu nosia vo sebe a vzajomne si ju davaju jeden druhemu, a pritom aj mne, takze budem tie doplnky brat dovtedy, pokial oni nevyzdraveju, zialbohu.

panika

tak ta asi nepotesim...moja mam kasle uz tri mesiace..v lekarni ju ubezpecili, ze teraz je to tak (lekarka jej dala antibiotika a liekiy proti kaslu si mala kupit sama...)-A ZRAZU SA ZISTILO, ZE PREKONALA CIERNY KASEL

Faninka

ako sa brániť pred vírusom.? Kolegyňa prišla do práce na drzovku od lekára do práce sa liečiť. Skoro všetkých nás nakazila...Čo s takým arogantným prístupom?

anabel

Kolegyňa nás všetkých nakazila chrípkou. Od lekára zasadla k nám na pracovisko. Posielali sme ju domov,ale ona sa rozhodla inak. Ako sa tomu egoizmu brániť?

lili52

na kasel jednoznacne nakrajat cibulu na platky a po jednom vkladat do pohara a medzi kazdy platok dat 1-2 ČL cukru. Velmi rychlo pusti štavu a tu \"pit\" ... vydrzi to aj do dalsieho dna...pusta stavu stale..netreba to vyhadzovat po prvom vypiti... ale toto je super vec... lieky, sirupy ... to je vsetko onicom...

muc

...a este dodam: ak je zvys. teplota- teda do 38°C, netreba ju znizovat. ide o imunologicku odpoved na pritomnost patogenu v organizme.

antipyretika(paralen, ibalgin,..) sa podavaju az ak teplota stupne na 38 a viac, + fyzikalne znizovanie teploty (vlazna sprcha, zabaly) treba zahajit, ak teplota napriek antipyretikam vystupuje nad 38,5°C.

muc

horucka je nad 38°C

37-38°C je zvysena teplota a ta moze kludne pretrvavat aj 5_7 dni hlavne podvecer okolo 16-18 hod.

kašľavásoňa

ano, lenze nemozem zostat doma bez potvrdenia od lekara :):))
ale v skole mame este pondelok, utorok chripkove prazdniny takze ideme az v stredu a stvrtok je uz vysvedcenie a v piatok zase prazdniny az do pondelka. takze to nejako vylezim. ;)