Voľná dole... katastrofa

Príspevok v téme: Voľná dole... katastrofa
miranna

ja to už dlhšie nevydržím, je to pre mňa tak ponižujúce, trápne :( ... nechápem, je reálne možné, aby som dole bola natoľko široká, že po chvíľke pohl.aktu ho už skoro necítim? (rovnako on mňa) :( A to mám 24r. Len jedného sex.partnera, toho svojho, už 6 rokov. Žiaden pôrod, žiadne kilá, tuky, som štíhlej postavy, mám 52 kíl. Na moju výšku je to proste akurát. Porovnať jeho proporcie neviem, ale nezdá sa mi, žeby bol podpriemer. Idem sa z toho zblázniť, partner mi vyhovuje ako človek, budúci manžel, ak ho raz stratím preto, že ho nedokážem uspokojiť, tak ma to úplne zdrví :( Včera sa ani vo mne neurobil - čo je ale paradox, 4 roky sme riešili problém, že sa urobil skoro, za pár sekúnd. Ja neviem vôbec čo sa deje, som z toho frustrovaná :( Čo robiť? (len tie kegel.cviky neodporúčajte, tie som skúšala dlho, ani polohy, kde mám nohy spolu - ani to moc nepomáha, a vymeniť partnera? Tak taká suka nie som!....blbosť všetky bežné rady, nemáte skúsenosti s niečím, o čom sa tu možno ešte nehovorilo? :(

Tina32

Ja som tiez mala ten problem s velkou vaginou po porode a este mi ostalo po jednom dietati velke brucho.Netrapila som sa az do doby kym som nenarazila na jedneho chrapuna co mi do oci povedal ze ju mam velku a kratku a ze by som si mala najst partnera ktory ho ma hruby a kratky.Strasne som sa urazila a dokusala mu penis.Isiel k doktorovi vraj ma na mna podat trestne oznamenie.Som rada ze som mu ho dokusala lebo mi to povedal velmi hrubo a necitlivo.Pritom on sam ma problemy s erekciou a ma gumenneho vtaka.Ale urazaju a zhadzuju vinu na zenu len taki chudaci co maju sami so sebou problem a so stoporenim penisu.

dedkovo

Pol roka som nedokazal ejakulovat do velmi sirokej vaginy priatelky. Ale dostal som radu zhora ze nech priatelka stiahne nohy a tak to slo desiatky rokov. Viete co povedal Mao Ce Tung-pica je velka vec ale musi byt mala.

Mario41

Aj moja manželka ju má veľkú.. Je bacuľka, 80 kg.. dlho sme sa trápili, ký sme sa zohrali, ale dnes už fungujeme. Milujeme sa klasicky, pod zadok jej dávam tvrdý vankúšik a môže da kľudne doširoka rozkročiť. Prirážam zvrchu a dosť silno a snažím sa trieť spodnou časťou penisu do spodnej časti vagíny, takže zvrchu ostáva prázdny priestor a tam ku kontaktu nedochádza. Chce to samozrejme kvalitnú predohru, ja ju pusou robievam až kým vyvrcholí. Potom už nieje problém priviesť ju na vrchol aj menším penisom. Dokonca aj niekoľkokrát za sebou. Veľa štastia.

dedkovo

Nerobte z toho tragediu. Ved v Kamasutre som sa docital ze pred 3000 rokmi uz vedeli, ze urcite spojenia ludi nie su dobre napr. krava a zajac ci suka a kon-t.j. pomery v prirodzeni. No a zijem takto 50 rokov v manzelstve a da sa. Zena musi mat nohy spolu pri sexe ak ju ma velku a este nevie stiahnut panvove svaly. Boli zo 3 frajerky a vytriezvel som lebo boli drahe. Ale len sex neni vsetko ako som si myslel cely zivot. Penezi su zaklad-za to sa da vsetko. Lenze ani maly pipik neni vyhra. Japonci ho maju 10 cm a mi 14 cm v priemere no a treba 18-21 cm aby partnerka isla pri tom do nebes. Lenze teraz ako 71 rocny si kladiem otazku ci stalo za to sa stale nahanat za pindou-tibetski mnisi nemaju zeny aj 10 rokov a ziju lebo cvicia 6. tibetan, ktory presuva energiu z panve do hrude. Alebo mnisky 23 rocne ako vedia dodrziavat celibat. Vsak ich musi trhat tam dole od nahromadenej energie. Aleluja.

.

To je jednoduche, manzelka tiez tak obcas zvlhne, ze ju necitim (no ona je po porode) - jednoducho si da ruky ruky pred vaginu a dvoma prstami mi stlaci penis a to trenie tym nahradi a druhou rukou mi skrabka jajka - to je uplne uzasny pocit potom :)

AdamKrt

miranna - sirsia vagina a citlivost vaginy je iny problem. Ak aj budes mat uzku vaginu, neznamena to, ze budes citlivejsia tam dole.

Priatelka ma napr. uzku vaginu a ma problem s jej citlivostou. Tiez to malokedy citi. Lenze miesto toho, aby si dala poradit, tak sa tvari, ze je to tak a inak to byt nemoze. Ibaze to je blud, pretoze zeny zvacsa do 30tky su menej vaginalne citlive a viac klitorialne. Po 30tke zvacsa nastupuju hormonalne zmeny a zacina sa citlivost vaginalna zvysovat. Casto tomu dopomoze aj porod, kedy dojde k lepsiemu prekrveniu. Okrem toho su rozne techniky, ako zvysovat citlivost, lenze tie CHCU CAS okrem technickej stranky a to malokto vie dnes akceptovat, ze ked sa bude rychlo snazit, alebo sa nebude snazit vobec, same sa to nezmeni a treba preto nieco urobit...

V prvomrade je to otazka uvolnenia a dusevneho pohodlia. V druhom rade to chce cas, vhodne miesto a trpezlivost samej seba. V tretom rade to chce chapajuceho a trpezliveho, ochotneho partnera.

AdamKrt

síce sú tvoje úvahy fajn, no treba brať do úvahy aj pocity samotnej ženy. Ja po čase partnera v sebe takmer vôbec necítim, ako ma to má vzrušovať? Len začiatok je fajn a potom? ... trápime sa obaja, nielen on, ale hlavne ja sama... proste chcem ho cítiť v sebe normálne, preto sa trápim nad svojou vagínou, keďže mi neposkytuje dobrý pôžitok z milovania..