Kurzy angličtiny - (ne)oplatí sa to?

Príspevok v téme: Kurzy angličtiny - (ne)oplatí sa to?
ibed

Ahojte všetci! Moja otazka je či sa Vam oplatilo chodiť na nejaké kurzy . Pretože rada by som začala, navštevovať nejake ten kurz ale nie su najlacnejšie takže bolal by som Vám veľmi vdacna za vaše nazory či skusenosti. Naučili ste sa niečo? Oplatí sa to? Do akej školy ste chodili? Dorozmumiete sa? atd. Dakujem za Vaše Príspevky!

janek78

Na kurz angličtiny určitě doporučuji chodit. Já navštěvuji v Kladně kurz penguinkladno.cz a jsem velice spokojen. Jen to chce ze začátku to odhodlání :-)

absolut

nedorozumiem sa, do jazykovky chodim x rokov.
je to tam len o chodeni, trochu o spolocenskom vyziti, ale pokroky minimalne. je nas tam vela, precitame, co je v ucebnici, ale nic si aktivne neosvojime a neprecvicime. :)
kebyze mam nejake peniaze, tak by som rada skusila sukromneho ucitela.
este sa da cez skype a zadara s cudzincami ale na to som si este netrufla.

Miska033

No s angličtinou je to podľa mňa veľmi individuálne. Kurzy sú fajn, ale každý ti povie,že najlepšie ako sa jazyk naučíš je vycestovať. No keď chceš poradiť fajn kurz, tak ja som pred rokom absolvovala v tejto jazykovej škole (thebridge.sk) a bola som spokojná :) no krátko na to som odcestovala do zahraničia a to mi dalo najviac.

JulkaN

Ja mám dobré skúsenosti s učením sa jazykov cez internet. Je to pohodlné, lebo sa môžeš učiť kedy chceš, v akýchkoľvek časoch. Osobne som prešiel celý kurz www.speakingfriends.com a bol som naozaj spokojný s výsledkami, ktoré som po pol roku mesiacoch dosiahol na testoch pre získanie certifikátu.

Mariee10233

Ak chcete jazykovú školu ktora vas fakt nieco nauci a este sa k vam spravaju nielen ze zaplacte si a mate to co dostanete, tak chodte sem www.bilingvi.sk

slnieckovaaa

Čo sa týka kurzov, najväčšiu nevýhodu vidím v tom, že treba platiť dopredu. Osobne som sa rozhodla pre súkromné doučovanie, takto aspoň viem, že ak mi vyučujúci nevyhovuje, pretože aj to sa môže stať, môžem ho vymeniť a nič nestratím a na druhej strane ak je dobrý, prispôsobuje ti hodiny namieru. A tiež keď som chorá, tak mu dám vedieť dopredu, že neprídem a neprepadnú mi tak financie za hodinu, na ktorej som nebola kvôli chorobe.