Prosím recept na výbornú rýchlu tortu - súrne !

EvicaTrnková

tak baby dik za pomoc, urobila som tu trasenu aj tu piskotovu, lebo som si nebola ista ktora bude chutit. a chutili obidve, kompletne ich zozrali, vraj super torty, no strasne som sa tesila. teraz som prisla z oslavy. este raz straaaaasne dakujem!!!

Deria

no ved aj ja vypekam dost zlozite ale toto je moje eso v rukave, ked niet casu a navsteva pred dverami.:) este dodam, ze to treba trepat tak dlho, aby z toho vznikla husta masa, v podstate taka gula a nie nejaka brecka, ktora sa potom neda natriet.

JahO_Odka

Fúha, tortu skúsim :) Ja zvyknem zložito vypekať a vyvárať, ale táto trasená torta by mohla byť zaujímavá :))

Deria

toto je najrychlejsia torta, aku poznam a pritom chuti velmi dobre.
vola sa trasena torta:) korpus mozes aj kupit, vtedy mas tortu pripravenu za 3-5 min. ale upec si sama, chuti lepsie. dalej potrebujes: 2 slahacky, 2x puding (ale taky, co sa nevari!)a 1 mala doza mandariniek, cokolada. vsetko das spolu do jednej nadoby (mandarinky aj so stavou), uzavries s deklom a dobre popretriasas. o chvilu sa ti z toho utvori masa, ktoru natries na korpus. navrch postruhat cokoladu, mnam, dobre a aj to dobre vyzera. nemas co pokazit, tak dobru chut. a daj vediet, aky mala uspech.

flegma

vzdy je risk skusat cudziu tortu a hlavne ak ti velmi zalezi na tom, aby sa podarila... a to chces piect este teraz vecer?
ak mas osvedceny recept na piskotove cesto, upec ho v tortovej forme, rozkrojit, natriet pikantnym lekvarom a krem podla chuti (parizsky, vanilkovy, kokosovy, podla toho, co mas doma)
ak chces nieco exkluzivnejsie, tak orechy
aj do cesta, aj do kremu :)

EvicaTrnková

ano, je to forum o zdravi, ja viem, lenze na tych forach o peceni ludia nie su takto sustredeni, ja to potrebujem rychlo a tam by mi mozno odpovedali o tyzden. a tie recepty co tam su, kazdy si chvali svoje, uz som sa parkrat tak sklamala, opisali ake super a bolo to na figu. dufala som, ze sa tu najde niekto, kto ma taky svoj osvedceny recept, ktory nikdy nesklame. nepecena to byt nemoze, na to som bola vyslovene upozornena, ze ziadna nepecena piskota.

Mimulus

Ja Ti poradím - daj oslávencovi do ruky sviečku, zapáľ ju a do misiek mu naservíruj všetky ingrediencie, ktoré by si dala do torty - čokoládu, ovocie, škoricu, vajíčka a popraj mu dobrú chuť :D