Nechce svadbu?

Príspevok v téme: Nechce svadbu?
slečna///

Cauko. S partnerom sme spolu 3 roky, teraz vo štvrtok sme sa zasnúbili hned na moje narodeniny, doniesol mi krásnu kyticu ruží a prsteň, svadbu plánujeme v lete 2014. S buducou svokrou a maminou pomaličky pozeráme svadobné šaty, dohadujeme sa o svad. dekorácii a pod. Aj keď sa s priateľom a rodinou o tom veľa rozprávame, mám taký pocit, že on sa bojí, a veľmi to nechce. Napríklad dnes som mu ukazovala svadobné šaty, či sa mu páčia, on len prikyvol. Alebo hocikedy keď príde téma svadba, tak bude rozprávať ale akokeby sa mu nechcelo. Onedlho bude treba zaobstarať salu na hostinu, lebo sa dosť dlho aj čaká, rok niekedy dva. On že máme kopec času, ale ja si to nemyslím. Mám strach, že príde deň a on mi povie, že to nechce. Veľmi sa bojím, správa sa akokeby mi chcel povedať, že sa nechce ženiť. A keď sa ho spýtam, prečo je nervozny keď sa rozprávame o svadbe tak povie, že preháňam, že sa mi to zdá. Ja viem, čo všetko svadba obnáša, tiež mam už teraz z toho stres, ale napriek tomu som šťastná... Či to ženy berú inak ako muži? Alebo si to ešte celkom neuvedomuje? Neviem čo si mám myslieť a som z toho smutná :(

Iveta Michael

jacki

prepáč mi to ale mne sa zase ten wreckov príspevok veľmi rátal,tak som sa na tom rehotala schuti fakt.. sorry,no ...

nehnevaj sa ale mala by si s týmto okamžite prestať! veriť vešteniu,a ešte sa tomu až do takejto miery poddávať.. nechať ovplyvňovať seba samú a podrobiť všetko ostatné kvôli vešteckým ,,schopnostiam,, niekoho z rodiny?

to je veľmi nerozumné,až choré a povedala by som že až zničujúce..radšej komunikuj iba s partnerom o všetkom vrátane jeho citoch,plánoch a pod. zabudni na veštenie z kávy a celkovo na mágiu - tá ti vzťah a budúcnosť nezaručí,to si pamätaj moja!

jacki

ano zeva mas uplnu pravdu!chlapi su iny,ako my uplne s tebou suhlasim.ako vravim,ja mu o tom vôbec nehovorim,nemam taku povahu,ani ho neuhanam,som trpezliva,ak to ma prist,tak to pride.

jacki

wreck-velmi velmi vtipne.som typ cloveka,ktory ma velky zmysel pre humor,no taketo hlupe vtipy,a nazory neznasam!chapem,ze vela ludi vesteniu a pod.veciam neveri,aj ja som patrila medzi nich,no zmenila som nazor,ked mi jeho krstna vyvestila jeden zdrav.problem,a za mesiac sa to naozaj stalo,je to tvoj nazor,ked neveris takym veciam,no nabudúce mi uz taketo hlupe a posmesne nazory nepis.

zewa

Podla mna to chce urobit tak, aby si to necakala. Pozri, ty mas malo rokov, cas :) Kam sa ponahlas? Ked to jeho nenahana.. Ale viem ta pochopit. Mozno caka na 1.4.2014 alebo 4.4.2014 alebo 14.4.2014 alebo 14.2.2014 :)) chlapom sa neda vidiet do hlavy. Su prosto ini, ako my :)

wreck

JACKI, ja som, naopak, vestil zo pstrosieho trusu (od pstrosov priamo z juznej afriky!) a videl som tam trapenie, bolest a zial.

zrnkam kavovym neverit, prosim, upriet zrak k suchym trusom pstrosim!

Agnes998

JACKI suhlasim s lilyiankaa, raz si ta zrejme chce zobrat ale este nevidi ten súravny cas. Ste este mladi, teda hlavne ty, na svadbu mas kopu casu. Uz spolu zijete v jednej domacnosti?

lilyiankaa

lebo si ťa v budúcnosti chce zobrať, chce, aby si bola jeho ženou, ale nie ešte teraz ... to je celé ... koľko máte rokov?

JACKI

Ahoj POTREBUJEM PORADIT NEVIEM CO SI MAM MYSLIET O PRIATELOVI SME SPOLU 2ROK VELMI SA MILUJEME,ROZUMIEME SI MAME TOHO VELA SPOLOCNEHO.PROBLEM JE V TOM NEVIEM CO SI MAM O NOM MYSLIET STALE MI ROZPRAVA O SVADBE A O ZASNUBACH,ROZPRAVAL MI ZE JEHO KRSTNA SA VENUJE VESTENIU Z KAVY A Z RUKY HOVORIL MI ZE VIDELA NASE ZASNUBY ZE BOLI KRASNE ATD...PRIATEL MI ROZPRAVA ZE SA TESI NA NASU SVADBU ZE TO BUDE KRASNE ATD...NO STALE O TOM IBA ROZPRAVA,NO ZATIAL SA NEMA AKOSI K CINU.JA HO NEUHANAM,VOBEC MU OTOM NIC NEHOVORIM,NIESOM TAKA POVAHA,UZ AJ JEHO RODINA SA HO STALE VYPITUJE ZE KEDY BUDE SVATBA,RODINA ATD...NO ZATIAL AKO VRAVIM NIC.NEVIEM CO SI MAM O NOM MYSLIET,PRECO O TOM STALE IBA ROZPRAVA NO ZATIAL NIC Z TOHO.

xdanielax

Podla toho, co pises v uvode, sa mi zda, ze nanho velmi tlacis.
Ved ta poziadal o ruku, nie? Naco sa ma vyjadrovat k svadobnym satam, ktore su prenho aj tak jedny jak druhe, alebo k vyzdobe alebo co...
Paci sa mi, co napisal doubledog.

Ked mas ty predstavu o nejakej honosnej svadbe, tak si to vybav. Spytala si sa, co by chcel on? Mozno je mu to jedno. Tak ak si chces splnit TY svoje predstavy, tak si ich spln. On do toho zaangazovany byt nemusi, ved ta poziadal o ruku, tak asi ta ma rad, nie?