Váhy

diorka11

a este jedna moja skusenost , nieje to povrchne? a neuprimne? ked sa ku mne sprava tak ako ja k nemu?? ja som vzdy taka ako sa citim ...napriklad pridem so zlou naladou a on hned prepne a vracia mi to aka som...to mi pride take manipulatorske...a dalsia vec velakrat vyzdvihuje negativne veci ...toto by trebalo tak ,,, toto sa robi tak...a ja ako skorpion mam s tym trosku problem lebo ja potrebujem byt chvalena...zda sa mi ze vela poucuju a vyzdvihuju hlavne negativne veci a mile od neho pocujem omnoho menej....

Megan1984

No babenky ja som skorpon moj priatel vahy. Sme spolu 10 rokov. Takze nieco Vam poviem mozete robit cokolvek kym oni sami nebudu chciet tak to nespravia a mozete sa aj zblaznit , vyhrazat atd. Co sa tyka citov NIKDY Vam nedaju najavo ze Vas lubia akoby si stale nechavali otvorene zadne vratka ale ked ide do tuheho a vidia ze Vas stracaju vtedy to pride a zacnu o Vas bojovat aspon ten moj. Mozete mu denne polozit milion otazok odpovede su stale nepriame cize neviem, mozno, uvidime. :) Proste vahy maju svoj svet ale oplati sa cakat lebo raz Vam daju vsetko co chcete len potrebuju na to cas a premysliet si to . :)

diorka11

mimula: jednoznacne mas pravdu v niecom a pekne si to napisala
:popremýšlať nad tým ako sa menej sústredovať na negatíva, a menej riešiť a zamerať sa na pre Vás vyšší ciel, dufajme že to nie je vzťah :) na to čo Vás robí štastnými, keď dozreje duša, prestane sa trápiť nad malichernostami, a necha plynúť život a okolnosti. Nesnaží sa niečo manipulovať ale necháva žiť, príjíma. A sám rastie... velmi pekne napisane!!!:)))

mimula

Baby, hľadáte problém tam kde nie je, verite ze problémiky alebo lepšie povedané za nesprávne fungujúcim vztahom môže byľ zlá hviezdna konštelácia, či znamenie, pritom sama poznám veľa ľudí, ktorí majú takéto povahové črty, a vôbec nie sú to Váhy. Ja si myslím, že problém nie je v tom, ale v niečom inom. Príliš chcete daný vztah niekam viest, určite Vaši chlapi, keby že im necháte viac priestoru aby boli aktivnejší a vy ostali trosku pasivnejšie, urcite by ste nehľadali problém v znameniach a žiaden problém by nebol. Vidim to asi tak, že prilišná snaha, prilišný chtíč viesť vzťah a manipulovať ho tak ako chcete aby vyzeral bez toho aby ste dali tomu volný priebeh,dali priestor aby aj ten druhý ukázal či mu na Vás skutočne záleží, vedie k tomu že chlapovi je jedno, nevie čo chce lebo vlastne Vás ani možno nechce, ale vy sa tak urputne snažite aby chcel, nič neurobí pre Vás lebo proste nemá motiváciu prečo by to robil, ked vie že vy ho len tak neopustíte, a aj keby, nezaleží mu na tom, lebo on sa o Vás nemusel snažit. Možno stačí popremýšlať nad tým ako sa menej sústredovať na negatíva, a menej riešiť a zamerať sa na pre Vás vyšší ciel, dufajme že to nie je vzťah :) na to čo Vás robí štastnými, keď dozreje duša, prestane sa trápiť nad malichernostami, a necha plynúť život a okolnosti. Nesnaží sa niečo manipulovať ale necháva žiť, príjíma. A sám rastie...

Laara

baby, ja mam tiez skor podobne skusenosti ako winki..aj ked ma svoje muchy (ktore znamenie ich nema, ze?) tak vo vztahu ku mne je ozaj ohladuplny, pozorny, zaujima sa, stara sa o mna, zavola, napise..vie ma prekvapit, ukludnit, vymysla program a stale mi z toho vychadza, ze je on ten viac aktivnejsi a iniciativnejsi..ani ta nerozhodnost sa nejako zvlast neprejavuje..je kludnejsej povahy, velmi citlivy..presny protipol k mojej vybusnej povahe skorpiona..my si celkom rozumieme, aj ked niekedy pride k sarvatkam..hlavne k tym zbytocnym kvoli blbostiam a banalitam, ktore vyvolavam ja sama..priznavam, ze uplne zbytocne len preto aby bolo vzruso ;)

kacenkaaa

diorka, nie, neozval sa, a vo mne sa KONECNE nieco zlomilo a povedala som si - staci. nebudem pre niekoho zabavkou na skratenie volnych chvil, kedy mozno nema iny (damsky) program. mam svoju hrdost a poznam svoju cenu. paradoxne vdaka nemu! nebudem uz podliezat latku svojej sebaucty kv. cloveku, co to nevie ocenit... a tak by som radila kazdej babe, ktora je v podobnej situacii, bez ohladu na znamenie jej egoistu :/

Diorka11

Tak som rada ze vam to funguje lebo do teraz som si myslela ze tato kombinacia nemoze fungovat:) ja sa tazko otvaram on sa tazko otvara len problem je ten ze ked on sa neotvori ja sa asi tiez neotvorim lebo ja sa otvaram ludom ktory su kumne otvoreni:))))je to brutal komplikovane su tam male pokroky ..stale sa smejem ze s inymi bol prvy rok to najkrajsie vo vztahu a teraz s tymto je zaciatok zly tak snad sa to bude zlepsovat, dalsi problem je ze ja mam rada veci tera a hned ak si nieco zmyslim on ma cas pianko nesili veci , nechava to tak jak bude tak bude to je dalsi velky rozdiel, bola som zvyknuta ze ma byvali vlacili hore dole po vyletoch a tento somnou robi stale to iste :))cize je trosku nudny:)) ja niesom moc na znamenia ale od kedy si kamoska nasla tiez vahu to sledujem lebo tiez maju podobne ,,problemy,,) no konec:)))a ja som emocionalna a pn je tak logicky, a tak rad pouva a sobre veci nehovori ale stale len povie co je zle , co bolo zle..a led mu poviem ze furt mi naklada ze len zle veci vrvi tak povie ale sak to je jasne ze toto bolo fasa , toto bolo dzive to ti snad nemusim vraviet...tak ale mal by....velakrat sa nechapeme a zlyhava komunikacia...a najlepsie je ze sa provokujeme lebo kazdy z nas ma rad ked vidi toho druheho ziarlit a potom sa hadame:)))

winki

Ja mám priateľa v znamení Váh a vobec sa nesttožňujem s príspevkami...tedaje nerozhodný to je pravda, ale je pozorný, milý, zavolá, napíše, vyjadruje mi lásku, podrží ma keď potrebujem, keď zúrim dokáže ma ukľudniť a k tomu rozhodovaniu, nakoniec sa dokaže rozhodnúť, keď ho v tom napr nehám samého. Napr. kam ideme na obed? ja nič nenavrhnem....nakoniec on príde s návrhom. Tak neviem pre mna váhy sú uplne mimo vasich príspevkov.

ivka1595

Neuvedomovala som si, že je môj priateľ taký komplikovaný kvôli znameniu, ale ako čítam tvoj príspevok je úplne rovnaký, ako keby si písala o tom mojom :)
Keď sa k nemu správam milo, je všetko super, akonáhle mám ja zlú náladu, hneď má aj on. Hm tak ako sa máš ku nemu správať? Ja som sa dlho v našom vzťahu správala tak ako som bola zvyknutá, nesnažila som sa ani trochu byť iná, otvorenejšia. Ale prišlo to samo, že som sa zmenila k lepšiemu, zvykla som si na frajerove horšie nálady, viem že keď ja mám dobrú náladu všetko klape ako má. Vtedy je najviac spokojný, keď nie sú žiadne problémy. Lenže o tomto by vzťah nemal byť, pretože napríklad ako teraz mala som hrozné problémy so školou, depresie, lebo nestíham skúšky, frajer ma v tomto proste nedokáže podržať, neozve sa prvý, nezavolá, že ako sa mám na intráku ako ide učenie. Volá mi proste len vtedy keď je všetko v poriadku, akonáhle sa sťažujem to nemá rád..
Žiarlim fest, ale iba keď mi na to dá dôvody, teraz momentálne nemám, no keď sa rozpŕchneme každý na iný intrák, zase budú žiarlivé stavy :D

diorka11

ivka1595: mam pocit ze sa onho stale treba snazit , ze stale musis byt vesela usmiata, je taky ze ked ja osm mila je on mily, ked ja mam zlu naladu tak on sa ku mne zacne spravat ako ja k nemu ... ked ja ho provokujem trikrat mi to vrati ...proste som nanho kratka a to ma stve a drzi pri nom :) pretoze ja ako spkorpionka neznasam muzov ktory mi zobu z ruky taky ma prestanu bavit a tento ne a ne prestat ma bavit do kelu:)ma vela zaujmov konickov a priatelov aj to ma s stve lebo ma furt nejaky program a nahovaram si ze si drzi zadne dvierka pre niekoho ineho kedze nevie ci somnou chce mat vztah alebo nie...ako sa mam k nemu spravat ?? co nanho najviac zabera? nevies mi dat nejake rady ako u nich dosiahnut to co chcem ja ?:))ci je to uplne zbytocne a mam to nechat tak ze co z toho bude?a ty neziarlis na svojho???