Vlasy

Príspevok v téme: Vlasy
bubu777

Ahojte mám taký problém,
bývala som na dedine a som sa preaťahovala do mesta.
Chlorová voda to bolo pre mňa niečo nové :)
Mám strasšne suchú pokožku hlavy, a stačí ak sa poškriabem a hneď mám bielu hlavu.

Neni to ani šampónom ten používam už roky.
Neviete mi poradiť aby som nemala lupiny ?? a ani chrasty v hlave ??

wildwind

fajn, odkaz nezobralo, tak si daj do google Vichy Dercos Šampón proti suchým lupinám 200ml , a hned sa ti tam objavia nan linky

wildwind

Vichy Dercos , vyzera takto - -odkaz odstránený- toto je jediny mnou osvedceny sampon proti lupinam, a to som nemavala iba lupiny ze sem tam, mama som chrasty po celej hlave, lupiny vsade kde sa dalo , raz dva krat som ho pouzila hned sa to vsetko stratilo prec, ale odporucam pouzivat ho aspon mesiac, alebo aj dokonca, a pri zmyvani treba nechat posobit na hlave aspon 3 minuty, zarucene pomoze! je drahsi , stoji 12-14e , podla toho v akej lekarni kupis, ale urcite ti pomoze, ver mi!

michael

pravdepodobne to bude vyvolané stresom,Odporučam skľudniť nervovú sústavu,- nejakým rastliným čajom : ľubovník, valeriana, a pod.

TinaM

Ale ved aj na dedinach je chlorovana voda (pokial ste doteraz nepouzivali dazdovu alebo zo studne) A v mnohych mestach je voda dokonca kvalitnejsia ako v obciach. Ja len ci si si ista, ze je to z chloru. Nemoze to byt stresom- zmena prostredia pri stahovani, mozno si nervozna, skriabes sa vo vlasoch...ci by nemohol byt problem aj tam.