Mám mu to povedať?

Príspevok v téme: Mám mu to povedať?
acoke

ahojte :-)
mám priateľa asi pol roka, veľmi si rozumieme a je proste úžasný :-)
Problém je v tom, že trpím depersonalizáciu a beriem AD...v podstate keď som s ním tak som veselá a nič mi nechýba, dokonca mi aj povedal, že dievča s takou super povahou ešte nestretol :-))čo mi neskutočne lichotí, ale vždy keď som sama, som smutná, iba ležím a spím a mám pocit, že si ho nezaslúžim...a neviem či mu mám o AD povedať...zatajujem ako sa dá...ale nechcem aby si o mne vytvoril iný obraz ako má teraz a náš vzťah sa otočil o 180 stupňov...čo mi poradíte? :-(

michael

zatiaľ o tom nehovor, ale skus si povedať, -- chcem stým človekom ostať čo mám robiť.Myslím že by ti mala prísť reálna odpoved do mozgu.A vtedy okamžite vyskoč s tej sprostej postele, a začni niečo užitočné robiť, pretože to je šanca pre tvoje vyliečenie.Osud ti ho poslal do cesty, aby si začala makať na na svojom živote. Ako? O jednu petinu zníž lieky pretože raz s nimi musíš skončiť,- a už vôbec sa nezamýšľaj nad svojím zdravím,Zrejme si zdravá , len hlava blbne, pretože sa stále zaoberáš sama sebou. Odporučam -- cvičiť, pracovať čo najviac, maso obmedziť na minimum a znížiť lieky postupne.Dostala si šancu , tak sa jej chop držím palce !

okoloiduciXY

nemyslím že budeš pokojná kým mu to nepovieš.
"ale nechcem aby si o mne vytvoril iný obraz ako má teraz" - čiže nechceš aby si vytvoril skutočný obraz? ty by si chcela byť vo vzťahu s niekým koho nepoznáš?
len oddiaľuješ nevyhnutné a myslím že ak na to príde sám, tak sa to bude horšie vysvetľovať. bude akurát rozmýšľať čo ďalšie tajíš.

Agnes999

deratizer: ale taky chlap nestoji ani za staru backoru a v tomto pripade ked neznasa problemy, nevydrzi mu dlhodobo ziaden vztah, pretoze ziaden vztah nebude navzdy bez oblacika! v takomto pripade cim skor zmizne, tym lepsie! a nie vsetci su taki, poznam kopu muzov, ktori su s partnerkou v dobrom aj v zlom.

deratizer

no ani by som nepovedala-muzi neznasaju komplikacie... nie raz som videla, ako vraj milujuci partner po priznani psychickych problemov vzal nohy na plecia, a niektori dokonca obvinili svoju milovanu zo zrady...
no co, zbabelost je silnejsia ako "laska"

Agnes999

Skus mu to setrne vysvetlit. Ak ta ma rad, tak ta urcite neopusti kvoli tvojej chorobe, ale bude sa ti snazit pomoct. A hlavne, ked je vam spolu tak dobre a rozumiete si.

M 25

raz sa to určite dozvie .. a bude horšie, ak náhodou od niekoho iného ..
aspon budeš vedieť, či ťa má naozaj rád ..
tak pol roka je už určitý čas na to, aby vedel, čo je pre neho dôležité ..
takže ja by som mu to isto povedala