Aké máte skúsenosti s Tehu v 19stke

Nikus1939

Moja neboj zvladnes, dufam budes mat krasn a a zdrave babatko.. ja mam 19 akurat idem maturovat bola som v 7 mesiaci teraz pred mesiacom ked mi babatko umrelo:( bola som moc pripravena aj ked som sa bala! ale robila som popritom skolu kyms om boal aj doma a mozem pvoedat ze som spravila lepsie ako znamky teraz iedm maturovat a je to hrozne kedze viem ze moje babatko umrelo..nechcem ovsem strašiť len ta chcem povzubudit vtom ze si vas jej malinky zivot! budes sa moct starat aj sa ucit neobj zvladnes to prajem ti to moc!!!

V očakávaní

Agnes999 ďakujem za povzbudenie :) nemôžem sama o sebe povedať že som už na 100% pripravená byť mamkou a mám aj strach z výchovy babatka ale dúfam že to nejako pôjde :)

Agnes999

Lulita: tak to je nezodpovedne ked si niekto planovane spravi dieta ked vie, ze na neho nebude mat podmienky ani cas! Zabilo by ju keby par rokov pockala? Ani ona si nemohla to dieta normalne vychutnat a uzivat, ani to dieta nemalo idealne detstvo a mamu zaneprazdnenu vsetkym inym.

Lulita

no ona zvladala vsetko, ale tak mala aj pomoc rodicov, dali jej byt, auto atd. cize isla do zariadeneho zivota, ale zvladla aj VS aj dieta aj rozbehnut dokonca podnikanie, teraz robi sama na seba a uz ma aj dalsie :))

M 25

určite to jednoduché nebude, s tým nepočítaj ..
a ked aj tak nejdeš na interupciu, tak ti to môže byť vlastne jedno .. sama uvidíš,čo ťa čaká ..

V očakávaní

Marsmeloun... skoro ho porazilo bol asi pol hodinu ticho a potom sa začal tešiť :) Ani mi sme babo neplanovali ale obaja to berieme tak že to tak proste asi malo byť.

V očakávaní

Lulita vedela by si mi povedať či to ta kamoška zvládala v pohode alebo to bolo veľmi ťažké, študovať a starať sa o babo ?

Marsmeloun

ved ja nevravím nič zle ... len podla seba že som starsia a este by som nebola pripravená a ani nie sme s priatelom zabezpečený ... ja bny som tak okolo 28 chcela ...ale urcite sa to dako zariadi .... :-) a dnes je taká doba ... že v klude možes aj skolu robiť :) a priatel co na to ? nezlakol sa ???,